Суд постановив примусово привести Порошенка на допит в ГБР

21 лютого 2020, 18:22оновлено 22 лютого 2020, 00:58
Явка має відбутися за тиждень.
Порошенко
Порошенко доставлять на допит із застосуванням сили / УНІАН

Суд ухвалив рішення про примусову доставку п'ятого президента України Петра Порошенка на допит в Державне бюро розслідувань.

Як зазначається в рішенні інстанції, допит відбудеться 28 лютого о 14:00.

Вердикт винесла слідчий суддя Константинова К. Є. Виконання рішення про здійснення приводу доручили відповідальним підрозділам органів Національної поліції.

Суд постановив примусово привести Порошенка на допит в ГБР

Як відомо, Порошенко вже проігнорував більше 20 викликів на допит в держбюро розслідувань. Саме через це слідчі направили в прокуратуру клопотання про примусовий привід на допит.

Наприклад, 21 січня він провів вечір у кінотеатрі на перегляді фільму вітчизняного кінематографа Пекельна хоругва, хоча в цей день він повинен був з'явитися на допит ДБР.

А 24 січня екс-президент все-таки порадував своєю присутністю слідчих, але влаштував істерику під будівлею ДБР через те, що всередину не пустили його соратників.

Раніше Главред також повідомляв, що проти колишнього президента України Петра Порошенка Національне антикорупційне бюро відкрило ще одне кримінальне провадження за двома статтями - про заволодіння держкоштами і відмиванні грошових коштів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти