Бійня в Нових Санжарах: Аваков помітив "вуха" політиків

21 лютого 2020, 09:04
Міністр МВС натякнув, хто стоїть за акціями на Полтавщині.
Арсен Аваков / Фото: mvs.gov.ua
Арсен Аваков / Фото: mvs.gov.ua

У четвер, 20 лютого, Україну, та й весь світ, вразила "тепла зустріч", що її влаштували жителі міста Нові Санжари в Полтавській області, евакуйованих з ураженого коронавірусом міста Ухань українців. Міністр МВС Арсен Аваков натякнув, що до акцій протесту причетні політики та бізнес-спільнота.

Головний правоохоронець країни зазначив, що деякі "вуха" вже проявили себе. Так він відповів на запитання, чи не "стирчать вуха політиків" в організованій бійні.

"Деякі" вуха "ми теж побачили, і я думаю, що ми не залишимо це без уваги. Ці "вуха" і політичні, і бізнесові... Багато хто, вибачте за дурість, проспляться і подивляться на ці речі з іншого боку ", - сказав Аваков в ефірі програми Право на владу на каналі 1 + 1.

Як повідомляв Главред, 20 лютого, в Україну прибув літак з міста Ухань з евакуйованими українцями. Їх розмістили в санаторії Нові Санжари Полтавської області в медцентрі Нацгвардії. Місцеві жителі влаштували масштабні акції протесту. Вони кидали каміння в автобус, розвели багаття й будували барикаду. В одному з автобусів розбили скло. У прес-службі Нацполіціі заявили, що за день було затримано 24 учасника акції протесту.

Евакуйовані з Китаю впродовж 14 днів знаходитимуться в медцентрі Нові Санжари в обсервації із забезпеченням суворого режиму санітарно-епідемічного контролю і безпеки. У свою чергу, місцеві жителі погрожують спалити санаторій, в якому розмістили евакуйованих з міста Ухань українців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти