"Му*ило, сучонок нарвався": на Луганщині побилися помічник нардепа і депутат

17 лютого 2020, 16:00
Обидва учасники бійки звернулися в поліцію із заявами про заподіяння тілесних ушкоджень.
кулак, драка, избиение
У Сєвєродонецьку побилися помічник депутата Ради та депутат місцевої ради / pexels.com

У Сєвєродонецьку Луганської області помічник депутата Верховної Ради і депутат місцевої ради з'ясовували стосунки на кулаках.

Як повідомили в прес-службі поліції Луганської області, правоохоронці відкрили справу за фактом бійки перед будівлею Сєверодонецької міської ради.

Після бійки обидва чоловіки звернулися в поліцію із заявами про заподіяння тілесних ушкоджень. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст. 125 КК України "Умисне легке тілесне ушкодження", розповіли в обласній поліції.

Як додає місцеве видання Година пік, сталася бійка між депутатом Лисичанської міськради Іваном Полупановим і сєвєродонецьким громадським активістом та блогером В'ячеславом Шевчуком.

За словами Шевчука, в будівлі міськради збиралася засідати територіальна виборча комісія, не маючи кворуму, щоб прийняти присягу нового голови комісії. До міськради була викликана поліція. У будівлю впустили тільки слідчо-оперативну групу для переговорів. Помічникам народних депутатів відмовили у доступі.

Пізніше до міськради під'їхав лисичанський депутат від Оппоблока Іван Полупанов. Шевчук почав задавати йому питання про мету приїзду, але відразу ж зав'язалася перепалка, яка переросла в сутичку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти