Як лікувати рак в Україні: в інституті Шалімова пояснять

13 лютого 2020, 17:17
Україна посідає друге місце в Європі по рівню смертності від рака.
Як лікувати рак в Україні: в інституті Шалімова пояснять
Як лікувати рак в Україні: в інституті Шалімова пояснять / Фото: УНИАН

14 лютого о 09.00 відбудеться брифінг директора Національного Інституту хірургії та трансплантології ім. О. Шалімова, професора Усенка О.Ю. Захід присвячений відкриттю конференції " Шалімовські дні".

Конференція відбудеться за адресою: вул. Героїв Севастополя, 30 (Національний Інститут хірургії та трансплантології ім. Шалімова).

Зазначено, що тисячі людей в Україні щороку помирають від раку. Загалом Україна посідає друге місце в Європі по рівню смертності від цієї недуги.

відео дня

Одним з найнебезпечніших видів є рак підшлункової залози. Рівень захворюваності і смертності там майже однаковий. Це пов'язують зі складністю діагностики пухлини, адже вона дає про себе знати лише на останніх стадіях.

Сучасний стан проблеми медики обговорять на конференції клінічних хірургів " Шалімовські дні". Головна тема цьогорічного заходу – хірургія печінки та підшлункової залози, травматичні ушкодження печінки, а також порівняння традиційних операційних технологій з новітніми мініінвазивними та лапораскопічними методиками.

Після конференції відбудеться презентація книги про О. Шалімова, де зібрані спогади його учнів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти