Вірус в Китаї: на Закарпатті ізолювали китайця

13 лютого 2020, 16:55
В Ужгороді громадянина Китаю відправили в спеціальний бокс інфекціонки.
На Закарпатті китайця ізолювали, хоча у нього не виявлені симптоми коронавірусу - Коронавірус
В Ужгороді китайця ізолювали, хоча у нього не виявлені симптоми коронавірусу, повідомив журналіст / 62iNFO.ru

В Ужгороді в середу, 12 лютого, в Закарпатську обласну інфекційну лікарню звернувся китаєць, він ізольований, хоча симптоми нового китайського вірусу – коронавірус нового типу – у нього не виявлені.

Громадянин Китаю сам звернувся до лікарні, його відправили в спеціальний бокс, повідомив у своєму Telegram-каналі журналіст Віталій Глагола з посиланням на директора Закарпатської обласної інфекційної лікарні Михайла Поляка.

По словам журналіста, за китайцем спостерігають лікарі. Глагола додав, що в Ужгороді немає експрес-тестів, за допомогою яких можна виявити коронавірус - вірус є можливість виявити лабораторно тільки в Києві в Міністерстві охорони здоров'я.

"...в Закарпатську обласну інфекційну лікарню звернувся громадянин Китаю, який приїхав в Ужгород з Китаю з пересадкою в Дубаї та Києві... Вчора його ізолювали, але ніяких клінічних показників коронавірусу у нього не виявили. Хоча, інкубаційний період триває два тижні, – тому його ізолювали в спеціальний бокс...", - поділився Глагола.

Вірус в Китаї: на Закарпатті ізолювали китайця

Нагадаємо, коронавірус нового типу був виявлений в Китаї, а потім потрапив в ряд інших країн, зокрема, в Росію. Вірус вже вбив 1 тисячу 310 осіб.

Коронавірус в Україні не зафіксовано, проте його підхопили двоє наших співвітчизників, які перебували на круїзному лайнері Diamond Princess.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти