У популярній грі Sea of Thieves почався 2-й сезон: що нового

19 квітня 2021, 18:45
Самі сезони змінюють один одного кожні три місяці.
Sea of Thieves
У Sea of Thieves стартував 2 сезон / Rare

В багатокористувацькому піратському онлайн-екшені Sea of Thieves стартував другий сезон, на честь чого розробники випустили трейлер, де розповіли про його наповнення.

Гравців чекають оновлені випробування, поліпшення в системі емісарів, нові світові і тимчасові події, безліч нагород сезонного пропуску і різні елементи для зміни зовнішнього вигляду пірата і корабля.

Головним нововведенням другого сезону Sea of Thieves стали "Форти Фортуни" – фортеці зі скелетами, які охороняють скрині зі скарбами. Вони з'являються випадковим чином по всьому морю. У них гравцям також зустрінуться більш потужні скелети-капітани, після смерті яких випадуть мішки з золотом.

Емісари торгового союзу отримали доступ до нових завдань, а також можливість купувати і продавати товари на різних форпостах, заробляючи на різниці цін. Торговці тепер продають ящики з ресурсами на зразок бананів, дощок і гарматних ядер.

Серед інших новинок:

  • Тепер гравці можуть маскуватися під бочку і проникати в форти або на кораблі.
  • Можна купувати ящики з ресурсами.
  • Нові маршрути торгівлі.
  • 100 рівнів нагород.
  • Новий набір косметичних предметів з тематикою азартних ігор;

Sea of Thieves - трейлер 2 сезону

Sea of Thieves – морський екшен, в якому гравцям належить приміряти роль капітана піратського судна і разом зі своєю вірною командою відправитися в плавання. Її реліз відбувся влітку 2020 року для консолей Xbox і ПК.

Гра була досить прохолодно прийнята на старті як гравцями, так і пресою, проте зараз вона раз у раз потрапляє в різноманітні Топи найпопулярніших ігор.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти