В Інтернеті набирає популярність сервіс, що "оживляє" обличчя на фото

28 лютого 2021, 12:22оновлено 24 березня 2021, 17:04
Створювати анімовані портрети можна з будь-яких зображень, навіть намальованих. Для цього використовується технологія DeepFake.
В Інтернеті набирає популярність сервіс, що 'оживляє' обличчя на фото
Інструмент Deep Nostalgia / MyHeritage

Сімейно-орієнтована соціальна мережа MyHeritage випустила інструмент під назвою Deep Nostalgia, який "оживляє" старі фотографії – обличчя можуть рухатися, блимати та посміхатися, ніби на відео.

Щоб скористатися сервісом, необхідно зареєструватися на сайті MyHeritage і завантажити фотографію, після чого вона анімується.

На згенерованих анімаційних фото очі давно втрачених родичів - або відомих людей з іншої епохи – починають дивитися з боку в бік, а обличчя повертаються так, ніби вони намагаються зрозуміти, чому вони застрягли всередині цієї цифрової фоторамки. Іноді виходять не зовсім відмінні анімації, але якщо Завантажити портретне фото хорошої якості, його жвава версія буде виглядати досить реалістично.

відео дня

В основі сервісу закладені набираючу все більшу популярність нейромережі, які аналізують знімок, виділяють і покращують обличчя, а потім додають йому анімацію. Весь процес займає лічені секунди, а підсумковим результатом можна поділитися в Facebook, WhatsApp або просто за посиланням.

Соціальна мережа MyHeritage була створена у 2003 році – вона дозволяє створювати власні сімейні вебсайти, обмінюватися фотографіями та відео, організовувати сімейні свята, створювати родові древ, а також шукати історичні записи про родичів.

1614507353-8492.gif

Раніше ми повідомляли, що Google внесла популярний український додаток до списку кращих сервісів 2021 року. Йдеться про Reface – сервіс для зміни осіб на фото і гифках, що дозволяє за лічені секунди зробити діпфейк з вашою участю в уривках з фільмів, серіалів і навіть ігор.

Окрім Reface, в список рекомендацій також увійшли цілий ряд додатків і сайтів різних напрямків та інтересів – від пошуку і найму розробників до підписки на смішні комікси і конструктора історій, де кожен автор доповнює історії попередніх авторів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти