Не проґавте халяву: в магазині Epic Games Store оновилася добірка безкоштовних ігор

3 грудня 2020, 19:24
На цьому тижні безкоштовно роздають інді-платформер з 94% позитивних відгуків.
Не проґавте халяву: в магазині Epic Games Store оновилася добірка безкоштовних ігор
В Epic Games Store стартувала нова роздача

У цей чудовий четвер в магазині цифрової дистрибуції Epic Games Store стартувала безкоштовна роздача розширеного видання високооціненого платформера Cave Story. Проєкт можна забрати до 10 грудня, 18:00 за київським часом.

Але найпривабливіше те, що через тиждень тут будуть безкоштовно віддавати дві рольові ігри студії Obsidian, дуже тепло прийняті критиками й гравцями.

Так, зокрема, мова йде про класичні партійні рольові ігри Pillars of Eternity і Tyranny. Обидві гри будуть доступні в максимальних виданнях з усіма доповненнями, в тому числі сюжетними.

відео дня

Що примітно, в аналогічних сервісах цифрової дистрибуції (Steam, GOG та інших) кожна з вищезгаданих ігор коштує в районі 350-380 грн, за винятком Cave Story – вона оцінена у 200 грн і вище, всупереч тому, що реліз гри відбувся безмаль 10 років тому. У випадку з Epic Games Store їх роздають абсолютно безкоштовно.

Не проґавте халяву: в магазині Epic Games Store оновилася добірка безкоштовних ігор

Нагадаємо, що на цю мить в сервісі PlayStation Store проходить новорічний розпродаж зі знижками до 85%, який триватиме до 23 грудня цього року. В рамках розпродажу можна придбати різноманітні проєкти за привабливими цінами.

Так, зокрема, одну з найкращих ігор минулого покоління Deus Ex: Mankind Divided віддають за 142 грн замість 949. Ужастик від Шінджі Миками The Evil Within можна взяти за 162 грн, стільки ж просять за платформер-головломку Little Nightmares.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти