Файли збереження Cyberpunk 2077 в безпеці – CD Projekt Red виправила критичну помилку

24 грудня 2020, 15:30оновлено 26 березня 2021, 17:53
Також апдейт підвищив стабільність гри на консолях.
Cyberpunk 2077
Кадр з Cyberpunk 2077 / CD Projekt Red

Студія CD Projekt Red випустила міні-патч 1.06 для багатостраждальної рольової гри Cyberpunk 2077. Він приніс виправлення критичного бага, через який можна було втратити всі збереження.

Зокрема, якщо розмір вашого файлу збереження перевищував 8 МБ, то файл автоматично ламався і його неможливо було зчитувати. Тепер файлам збереження в Cyberpunk 2077 більше нічого не загрожує.

Щоправда, вже зіпсовані збереження це не поверне. Крім того, свіже оновлення підвищує стабільність на консолях. Ось повний список виправлень:

відео дня
  • Дум-Дум більше не буде пропадати при вході в клуб "Тотентанц" під час виконання завдання "Новий поворот";
  • Покращено процес розподілу пам'яті та підвищено стабільність гри, що призведе до меншої кількості збоїв на консолях;
  • Прибрано обмеження на розмір файлу збереження в 8 МБ. Примітка: на жаль, вже зіпсовані збереження повернути не вдасться.

Раніше розробники випустили великий патч під номером 1.05 – окрім усунення критичних помилок в основних і додаткових місіях, розробники розв'язали проблему процесорів AMD з 4 і 6 ядрами, у яких була заблокована функція багатопоточності. За відгуками користувачів гра дійсно стала працювати краще, і грати тепер набагато приємніше.

Cyberpunk 2077 / CD Projekt Red
Кадр з Cyberpunk 2077 / CD Projekt Red

Нагадаємо, що реліз Cyberpunk 2077 відбувся в ніч на 10 грудня. Хтось каже, що навіть після 180+ годин в грі, в Cyberpunk 2077 залишається ще повно квестів і контенту для дослідження, а комусь вистачило 22 годин для повного проходження.

Оцінка Cyberpunk 2077 на Metacritic як і раніше досить висока і тримається на позначці в 87 балів зі 100. А ось користувачі ставляться до гри куди прохолодніше. Поточний середній бал ПК-версії – скромні 7,1, Xbox One – 4,5, а на PS4 і зовсім 3,3. Гравців не влаштовує технічний стан на старті: невисока продуктивність, баги та вильоти. Це особливо помітно на консолях минулого покоління.

Хочеться сподіватися, що поляки зможуть відполірувати продукт в найкоротші терміни. Запуск поки що задався лише з фінансового боку, тому що це все схоже на кошмар для іміджу: низькі користувацькі оцінки на Metacritic, неабияка кількість скарг в Мережі та велика дистанція до фінального результату. Напевно в CD Projekt Red зараз аврал, оскільки Sony тимчасово зняла Cyberpunk 2077 з продажу в PS Store. Поки невідомо, коли гра повернеться в продаж. Можливо, Sony дозволить знову випустити її в PS Store тільки після внесення глобальних змін.

На цю мить гру можна купити тільки на консолях Xbox і ПК. Для всіх охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

Cyberpunk 2077
Кадр з Cyberpunk 2077 / CD Projekt Red

Раніше в сервісі цифрової дистрибуції GOG стартував масштабний зимовий розпродаж, який триватиме до 4 січня наступного року. До цього в онлайн-магазині будуть діяти знижки до -91% на більше ніж 3000 ігор і доповнень.

Так, зокрема, одну з найкращих ігор минулого покоління Відьмак 3: Дике Полювання з усіма доповненнями віддають за 168 грн замість 556. Гучну новинку Ghostrunner можна взяти за 417 грн, стільки ж просять за рольову гру The Outer Worlds від авторів Fallout: New Vegas.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти