Королівська битва Apex Legends продовжує набирати популярність

28 лютого 2021, 18:59оновлено 24 березня 2021, 17:03
Apex Legends в черговий раз побила свій рекорд в Steam – вчора піковий онлайн впритул підібрався до позначки у 200 тисяч осіб.
Королівська битва Apex Legends продовжує набирати популярність
Apex Legends продовжує набирати популярність / Respawn

Королівська битва від компанії Respawn продовжує набирати активну аудиторію в сервісі Steam – вчора Apex Legends вдалося в черговий раз оновити піковий онлайн, який тепер становить 198 тисяч осіб.

Паралельно цьому шутер показує відмінні результати на Twitch, якщо раніше проєкт дивилися в середньому 20-30 тисяч осіб, то тепер він нерідко вибивається в топи й займає третю позицію. Грі не вдається обійти лише постійних лідерів майданчика – League of Legends і PUBG.

Що цікаво, причини такого бурхливого зростання залишаються невідомими. На початку цього місяця в Apex Legends стартував вже восьмий за рахунком сезон, а зовсім скоро, 9 березня, шутер вийде на Nintendo Switch – гравці там отримають 30 перепусток актуального бойового пропуску і підвищений досвід на пару тижнів.

Нагадаємо, що Apex Legends – це багатокористувацький безплатний шутер від першої особи, події якого розгортаються у всесвіті Titanfall, але без титанів – тут лише поєдинок пілотів один з одним. Геймерам доступні різноманітні рідкісні герої, кожен з яких володіє власними навичками, можливість грати в групі, а також унікальні для жанру речі – наприклад, маячок відродження.

Apex Legends - трейлер 8 сезону

Раніше ми повідомляли, що в Раді готуються ввести податок для інтернет-гігантів на кшталт Google, EGS і Steam. Потенційно це означає значне зростання цін на цифрові ігри (скоріш за все, на 20%).

На цей момент так званий "податок на Гугл" існує в 60 країнах світу, серед яких країни ЄС, Великобританія, Росія, Білорусь. Ще кілька країн, серед яких Ізраїль і Китай, збираються ввести такий же податок найближчим часом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти