Samsung пообіцяла чотири роки оновлень для своїх смартфонів – список

Ці смартфони Samsung будуть оновлюватися протягом чотирьох років / RTE

Спершу компанія буде дотримуватися щомісячного графіка випуску оновлень, потім можливий перехід на щоквартальний графік.

У серпні минулого року компанія Samsung взяла на себе зобов'язання провести трирічну модернізацію ОС Android для своїх флагманів і багатьох преміальних пристроїв середнього класу.

Тепер Samsung підіймає ситуацію на сходинку вище. Днями компанія оголосила, що багато пристроїв виробника, включаючи апарати з лінійок Galaxy A і Galaxy M, будуть отримувати оновлення протягом 4-х років.

Спершу компанія буде дотримуватися щомісячного графіка розсилки патчів, а потім можливий перехід на щоквартальний графік. Список пристроїв, які можуть розраховувати на розширену підтримку, наступний:

Смартфони Samsung / Gizchina

Samsung стала досить активно розсилати нові патчі безпеки для своїх пристроїв щомісяця. В останні місяці компанія випускає ці оновлення ще до того, як Google офіційно повідомляє, що входить в патч ОС Android.

Розширюючи підтримку програмного забезпечення, він дає клієнтам ще один стимул довше триматися за свої пристрої. Є кілька виробників пристроїв Android, які забезпечують такий рівень підтримки програмного забезпечення, який Samsung робить зараз.

Читайте такожРозкрито зовнішній вигляд нового смартфона Samsung Galaxy Z Fold 3 з "невидимими" камерами

Нагадаємо, що минулого тижня в Україні стартував продаж нового бюджетного смартфона Samsung Galaxy A02. За словами виробника, новинка забезпечує довгий час автономної роботи та широкий спектр мульти- і медіа-можливостей.

Galaxy A02 доступний в чорному, синьому і червоному кольорах в інтернет-магазині Samsung, фірмовому роздробі й у партнерів за рекомендованою ціною від 3199 грн.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти