Українців попередили про неприємний "сюрприз" у березні з морозами та снігом

28 лютого 2021, 19:58
На початку весни в Україні очікуються дощі, мокрий сніг та ожеледиця.
зима, мороз
На початку березня в Україні прогнозують морози / УНІАН

В Україні початок весни буде морозним, а до 7 березня стовпчики термометрів опустяться до -7 градусів, розповів народний синоптик Леонід Горбань.

У коментарі Апострофу він уточнив, що точний прогноз дати складно через рясні снігопади, які обрушилися на Україну в лютому.

"Дуже багато випало снігу і танути він буде дуже довго", - підкреслив синоптик.

У свою чергу в Укргідрометцентрі зазначили, що на початку весни в Україні очікуються дощі, мокрий сніг та ожеледиця на дорогах.

Синоптики прогнозують, що опади випадуть вже в ніч на понеділок, 1 березня, в Правобережній Україні та на крайньому сході країни.

читайте такожСиноптик попередив про "потоп" в березні і серйозний удар морозу2-3 березня невеликий мокрий сніг очікується у східних та північно-східних областях та помірний – у Карпатах. На інших територіях - переважно без опадів. На дорогах, крім півдня і Сходу, – місцями ожеледиця.

Температура вночі від + 3 до -3, у вівторок на сході країни – до -6 градусів морозу, вдень – до +1 +7 градусів (на Закарпатті), 2 березня у всіх областях синоптики прогнозують +6 +12 градусів.

Українців попередили про неприємний 'сюрприз' у березні з морозами та снігом
Прогноз погоди на 1 березня / meteo.gov.ua

Прогноз погоди в Україні:

  • Погода в Україні кардинально зміниться вже найближчими днями. Тепло і сонячна погода зникнуть, а на зміну їм прийдуть дощі, мокрий сніг і похолодання.
  • Як повідомляють в Українському гідрометцентрі, в суботу опадами накриє практично всю територію України, а місцями йтиме не тільки дощ, а й мокрий сніг.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти