Україна потрапить в обійми задушливої спеки - новий прогноз синоптиків

8 серпня 2021, 10:51
Крім того, синоптики попереджають українців про небезпечно високий рівень пожежної небезпеки в східних областях, Сумській області та в Криму.
Спека
Україна потрапить в обійми задушливої спеки - синоптики / УНІАН

Погода в Україні - у неділю, 8 серпня, очікується 30-градусна спека, а в деяких областях стовпчики термометрів підстрибнуть до +33. Про це повідомляють представники Укргідрометцентру.

У західних областях (після недавніх +22) температура повітря підніметься до 28-30 градусів.

У центральних і північних областях ‒ 27-29 градусів. Лише в Чернігівській області буде найсвіжіше, 26-28 градусів. На півдні і сході буде найспекотніше, 31-33 градуси.У Києві очікується 27-29 градусів і мінлива хмарність.

відео дня

Крім того, синоптики попереджають про надзвичайний рівень пожежної небезпеки в східних областях, Сумській області та в Криму.

Україна потрапить в обійми задушливої спеки - новий прогноз синоптиків

читайте такожГотуємося до гіршого: в Україну мчить небезпечна погода з Європи

Нагадаємо, раніше директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда заявив про те, що в разі продовження підвищення середньої температури Україні загрожують серйозні кліматичні зміни.

"При збереженні таких тенденцій на всьому півдні України, а також в частині центральних областей, Клімат буде, як наприклад зараз в Греції. Сухі субтропіки", - сказав синоптик.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти