Теплих днів буде мало: синоптик уточнила прогноз погоди на липень

2 липня 2021, 09:38
Перша десятиденка липня виявиться не зовсім літньою. Не спекотною буде і третя декада місяця.

погода, літо, маленька дівчинка
Синоптик розповів, якою буде погода в Україні в липні 2021 / Фото pixaby

Погода в Україні найближчим часом зміниться. На зміну спекотним дням прийде прохолода. Крім того, циклон принесе в країну дощі.

Такий прогноз погоди озвучила заступник начальника відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Наталія Голеня, пишуть Факти. За її словами, найближчими днями погода в Україні матиме нестабільний характер.

відео дня

Зокрема, 2-3 липня буде сухо лише на Сході країни. З 4-5 липня буде переважно без опадів у західних областях. А 6-7 числа погоду в більшості областей визначить циклон, який принесе дощі.

"Температура вночі триматиметься в рамках 15-20 градусів тепла. А вдень стовпчики термометрів коливатимуться в межах +18... +23 градусів", - прогнозує синоптик.

Приблизно такий самий прогноз погоди озвучив народний синоптик Володимир Деркач. На його думку, перша десятиденка липня виявиться не зовсім літньою: теплих днів буде мало, можливі дощі.

"Середина місяця буде теплою, але не спекотною, як це було в кінці червня, також можливі невеликі опади. Не спекотною буде і третя декада липня", - вважає Деркач.

читайте такожЛипень буде пекельним: синоптик пообіцяла спеку до +40

Як повідомляв Главред, народний синоптик Леонід Горбань вважає, що з 11-12 липня в Україну прийдуть дощі та бурі. З 18 до 28 липня буде спекотно, а з 25-го числа очікуються грози. Така погода в Україні протримається до кінця місяця.

Крім того Горбань озвучив прогноз погоди на серпень 2021. За його словами, задушлива спека чергуватиметься з періодами дощів. Але в цілому серпень 2021 обіцяє бути теплим, а в кінці місяця вночі вже відчуватиметься "дихання осені".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти