Синоптик попередив, коли саме в Україну прийдуть перший сніг із заморозками

15 серпня 2021, 07:56оновлено 15 серпня 2021, 08:53
В першу чергу, каже народний синоптик Леонід Горбань, різкі зміни погоди торкнуться центральних і південних областей України - з перепадом в 6-10 градусів.
Заморозки
Синоптик попередив, коли саме в Україну прийдуть перший сніг / УНІАН

Восени цього року погода в Україні в жовтні будуть і теплі дні з температурою повітря за +20 градусів, і морозні дні з -2 градусами. Такий прогноз дав народний синоптик Леонід Горбань в коментарі порталу Обозреватель.

Згідно з його прогнозом, в центральних і південних областях України в жовтні можливі різкі зміни погоди ‒ з перепадом в 6-10 градусів протягом декількох днів. При цьому опадів у другому місяці осені буде не дуже багато.

У центральній частині України, каже Горбань, В перший тиждень жовтня буде досить стабільна погода, з температурою вдень + 7...+ 9 градусів. Потім почнеться помітне потепління, в окремі дні повітря буде прогріватися до +21 градуса.

відео дня

Проте вже з 17 жовтня в центральні регіони України має прийти похолодання, а стовпчики термометрів опустяться до +3. Втім, за ним піде нове потепління, але всього на пару діб, а дощових днів протягом місяця прогнозують всього шість.

Далі, перші заморозки Горбань прогнозує в період з 21 по 26 жовтня, вночі стовпчики термометрів опустяться до -4 градусів.

читайте такожУ серпні до Києва прийде осінь: синоптик назвав точну дату

Нагадаємо, раніше Леонід Горбань прогнозував, що погода в Україні взимку 2021-2022 буде холодною, втім очікуються і періоди потепління. Народний синоптик порадив українцям готуватися до крижаних дощів у грудні, снігопадів і сильних морозів - у лютому.

Горбань також говорив, що в першій декаді грудня 2021 будуть морози і крижані дощі, а в другій — невеликий сніг. До кінця місяця очікується справжня зима: з морозами і снігопадами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти