Дощ, сніг і морози: синоптик попередив про погіршення погоди в Києві

5 квітня 2021, 07:50оновлено 5 квітня 2021, 08:27
В Укргідрометцентрі озвучили прогноз погоди на тиждень у столиці України.
дощ, парасольки
У Києві очікуються опади і сильний вітер, свідчить прогноз погоди / УНІАН

Погода в Києві впродовж нового тижня погіршиться. На жителів столиці чекає різке похолодання - прийдуть дощі зі снігом і значно знизиться температура повітря.

Як прогнозує синоптик Укргідрометцентру, у перший день тижня погода в Києві буде досить комфортною. Вдень і вночі опади не очікуються. Температура повітря вдень становитиме від 8 до 10 градусів тепла, вночі - від 0 до -2. Вітер південно-західний, 7-12 м/с.

У вівторок, 6 квітня, вдень у столиці очікується дощ, вночі - без істотних опадів. Стовпчики термометрів вдень піднімуться до +10...+12 градусів, вночі - від 1 до 3 градусів тепла. Вітер південно-західний, 7-12 м/с.

читайте такожСиноптики розповіли, коли закінчиться похолодання і прийде потеплінняУ середу, 7 квітня, до столиці прийде різке похолодання - вночі синоптик прогнозує мокрий сніг з дощем, вдень - дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вдень становитиме від 7 до 9 градусів тепла, вночі - від +3 до +5.

У четвер, 8 квітня, прогнозується вночі мокрий сніг, вдень - мокрий сніг з дощем. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься близько нуля градусів, вдень - від +6 до +8 градусів.

У п'ятницю, 9 квітня, погода в Києві візьме курс на поліпшення - опади припиняться. Вітер західний, 5 - 10 м/с. Температура повітря вдень становитиме від 6 до 8 градусів тепла, вночі - від -1 до +1 градуса.

Погода в Україні - про що раніше повідомляв Главред:

  • Народний синоптик Леонід Горбань спрогнозував, якою буде погода в Україні у квітні та на Великдень 2021.
  • Крім того, в Укргідрометцентрі назвали середню температуру в квітні 2021.
  • Завідувачка відділу кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту Національної академії наук Вазіра Мартазінова говорила, що перші десять днів квітня будуть сонячними.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти