Погода на сьогодні: в Україні знову зливи, грози та град

Синоптик прогнозує опади 16 червня 2021 року на всій території України / Фото pixaby

У більшості областей, крім Волині, сьогодні пройдуть дощі. Синоптик також попередив, що на Півдні України оголошено штормове попередження.

Погода в Україна у середу, 16 червня, буде дощовою, але теплою. Вдень стовпчики термометрів піднімуться максимально до +27 градусів.

Синоптик прогнозує, що в більшості областей, крім Волині, сьогодні пройдуть тривалі дощі. У Волинській області впродовж доби буде хмарно з проясненням, передає Укргідрометцентр.

На Півдні України оголошено штормове попередження.

Вночі температура повітря опуститься до +11... +13, трохи холодніше буде на Закарпатті – близько +10 градусів. Вітер північно-східний, 7-12 метрів на секунду.

Погода в Києві сьогодні також буде дощовою. Очікується гроза. Температура повітря вдень +26 ... +28 градусів.

Читати такожЯкою буде погода на Трійцю: синоптик уточнив прогноз

Прогноз погоди на 16 червня 2021 / meteo.gov.ua

Погода в Україні - про що раніше писав Главред

Погода в Україні до кінця поточного тижня буде дощовою. Грози, іноді навіть з градом, накриють Україну. Ситуація зміниться лише ближче до вихідних, і в країну повернеться сонячна погода. Провідний синоптик Українського гідрометцентру Роман Мурмило пояснив, що вся справа в циклоні, який формується над Кримом та Чорним морем.

Народний синоптик Леонід Горбань дав прогноз погоди на липень 2021. За його словами, місяць буде спекотним. Стовпчики термометрів піднімуться вище +30 градусів.

Кліматолог Вазіра Мартазінова заявила, що погода в Україні в липні не битиме рекорди. Хоч липень і не буде багатим на дощі, аномальної спеки чекати не варто. За її прогнозами, опадів у другому місяці літа буде дуже мало. Можна сказати, що місяць буде посушливим.

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти