Зірка серіалу Солдати залишився без прав за п'яне водіння

8 лютого 2021, 18:08
Актор В'ячеслав Гришечкін, відомий за російськими картинами Солдати, Марш Турецького і Каменська, залишився без водійських прав.
В'ячеслав Гришечкін
В'ячеслав Гришечкін / instagram.com/_grishechkin_com/

Російський актор В'ячеслав Гришечкін попався п'яним за кермом ще в березні 2020 року, але суд йшов майже рік. Актор не зміг заперечувати свого неадекватного стану, але намагався довести, що за кермом був не він.

Як повідомляє КП.РП, Гришечкіну ніхто не повірив, і Замоскворецький суд Москви і позбавив винного водійських прав, а ще виписав штраф.

Сам Гришечкін розповідає, що повертався додому з нічного клубу, дійсно п'яним, але за кермо не сідав: вийшов на вулицю і хотів взяти таксі, але до нього підійшов незнайомець, який дізнався знаменитого актора, і вирішив його підвезти. Коли зупинили ДПСники, новий знайомий несподівано телепортувався на заднє сидіння, бо прав у нього не було.

відео дня

Тоді актор перебрався на водійське крісло, щоб було зручніше розмовляти зі співробітником поліції і спробував пояснити те, що відбувається, але не вийшло.

Нагадаємо, що інший російський актор - Михайло Єфремов в стані алкогольного і наркотичного сп'яніння в червні 2020 протаранив авто, і вбив людину. Його суд позбавив прав і засудив до 8 років ув'язнення в колонії.

Після апеляції Єфремова, суд скоротив йому вирок, але актор залишився незадоволений. У лютому 2021 року касаційний суд прийняв документи Єфремова на оскарження вироку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти