StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка "Кіборгів" розповів, як лупасив фізіономію акторові з РФ на зйомках

22 січня 2024, 10:57оновлено 22 січня, 13:43
444
Відомий український актор Андрій Ісаєнко згадав конфлікт на зйомках з російським актором, який трапився ще задовго до повномасштабного вторгнення.
Ісаєнко, Росія
Як каже Андрій Ісаєнко, словесними способами конфлікт з росіянином було ніяк не виправити / колаж Главред, фото УНІАН і ua.depositphotos.com

Відомий український актор (зірка фільму "Кіборги" і серіалу "Жіночий доктор") Андрій Ісаєнко згадав серйозний конфлікт на знімальному майданчику з актором з країни-агресора РФ, який трапився ще задовго до повномасштабного вторгнення, повідомляє портал "УНІАН".

"Я сварився тільки тоді, коли вони зверталися не по-чоловічому. Якось у нас з одним російським актором була бійцівська сцена. Ми з ним порепетирували, ніби все добре було. Але під час зйомок він три рази вдарив мене по кадику. Перший раз він сказав, що ненавмисно. Вдруге я не розумів, що відбувається, але знову намагався поговорити. Він зневажливо сказав: "Так, давай вже робити". Після третього разу я йому теж "випадково" потрапив в обличчя. І все, конфлікт був вичерпаний", - поділився кінозірка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що молодша дочка легендарної актриси Ольги Сумської Анна Борисюк поділилася своїми переживаннями про свою сестру Антоніну Паперну, з якою до війни та її втечі до Москви була дуже близька.

відео дня

Також мовчання порушив російський зять Ольги Сумської, актор Володимир Яглич. Як і Паперна, він дуже довго ховав голову в пісок, і намагався дотримуватися позиції про "артистів поза політикою".

Інші новини про Ольгу Сумську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти