StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Тут все, що я люблю!": Дантес показав особистий кадр з Кацуріною

24 серпня 2023, 17:47
1874
Дантес і Кацуріна приховують свою любов від сторонніх очей, але часом їх емоції просто рвуться назовні.
Даша Кацуріна, Володимир Дантес
Володимир Дантес показав рідкісне фото з Дашею Кацуріною / колаж: Главред, фото: instagram.com/volodymyrdantes

Український співак, комік і волонтер Володимир Дантес під час повномасштабної війни в Україні повністю переосмислив своє ставлення до країни, патріотизму, української мови та гордості за Україну. Артист і сам не раз зізнавався, що раніше він в цих питаннях був вкрай пасивним.

Тепер же в нього з'явилися нові цілі - пропагувати українську мову і культуру, допомагати українським захисникам і простим співвітчизникам, робити якісну українську музику. Серед усього цього він не забуває і про кохання.

Під час війни для Дантеса любов і Україна стали нерозривними: з усвідомленням любові до Батьківщини в його життя прийшло кохання до жінки - бізнесвумен і ресторатора Даші Кацуріної. Пара рідко публікує спільні знімки, але на День незалежності Володимир зробив виняток - на своїй сторінці в Instagram у святковому привітанні опублікував ніжне чорно-біле фото зі своєю коханою, за яку він також вдячний Україні.

відео дня

"Наша незалежність - молода. Хтось постійно хоче щось навʼязати, підказати, показати як краще. Але…я пропустив момент коли ми попросили про це? Зараз руйнують країну, а ми, витерши сльози, з музикою, сміхом, з любовʼю один до одного відновлюємо і робимо ще краще. Я обожнюю Україну! Тут все що я люблю! Моя родина, кохання, друзі, міста, природа, люди! Все найкраще!!! Хочу розвиватися разом зі своєю країною, хочу простого людського [відчепіться - неценз.] від нас. Слава Героям! Слава всім, хто віддав своє життя за незалежність! Слава Україні", - пише Володимир Дантес.

Даша Кацуріна, Володимир Дантес
Володимир Дантес показав рідкісне фото з Дашею Кацуріною / instagram.com/volodymyrdantes

Раніше переконаний чайлдфрі Дантес зізнався батькам, що став батьком. Таким чином він пожартував над тим, що діти Даші Кацуріної стали важливою частиною його життя.

Також Дантес висловився про весілля Дорофєєвої і Кацуріна, та зазначив, що в любовному чотирикутнику відносини складалися складніше, ніж здається шанувальникам, які спостерігали за тим, що відбувається, з боку.

Інші новини про Володимира Дантеса і Дашу Кацуріну:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти