StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Час настав: Соловйов пригрозив Пугачовій і обізвав співачку

4 вересня 2022, 21:39
Як вважає Соловйов, Пугачова повернулася в РФ, оскільки у неї нібито закінчилися гроші, тому вона вирішила податися в рідну країну.
Пугачова, Соловйов
Пугачова, Соловйов / скріншот

Російський пропагандист Володимир Соловйов, після приїзду Алли Пугачової до Росії, не може заспокоїтися.

Соловйов у своїх ефірах постійно зачіпає тему Максима Галкіна, який підтримав Україну і публічно виступив проти війни Росії в Україні.

Як вважає путінський журналіст, Пугачова повернулася в РФ, оскільки у неї нібито закінчилися гроші, тому вона вирішила податися в рідну країну.

В одному зі своїх пропагандистських ефірів Соловйов вирішив обізвати Пугачову лайном і тепер пішов ще далі, закликавши Аллу Борисівну до відповіді.

"Пугачова, яка повернулася в Росію, свого часу обіцяла відкрити рот і все розповісти. Алла Борисівна, час прийшов. Давайте! Почніть з себе. Скільки, хто і як вам відвантажував готівкою, починаючи з 1990-х за підтримку різноманітних політичних кандидатів. Я пам'ятаю вашу участь у президентській кампанії, в губернаторських... Просто, щоб люди розуміли ціну вашої неупередженої думки і вашої любові", - заявив Соловйов.

Сама Пугачова не реагує на нападки пропагандиста. Правда, 1 вересня, коли вона разом з дітьми приїхала на шкільну лінійку, то обмовилася перед журналістами, мовляв, хочеться декому "набити морду".

Після чого в Instagram Пугачова опублікувала колаж зі знімками себе, Соловйова і Галкіна.

"Шкода Володю. Але ж і лопнути можна від злості і хамства", - підписала Алла Борисівна.

Пугачова

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Алла Пугачова повернулася в Росію. Вона вже розповіла, чим займатиметься в Росії після повернення з Ізраїлю.

"Порядок наводити. У моїй голові, у вашій голові", — сказала співачка.

Вона зізналася, що в Росії перебуває нібито вже не перший день. Також Пугачова запевнила, що її діти 1 вересня підуть до школи.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти