StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Волочкова влаштувала істерику: дочка балерини не покликала її на випускний

20 червня 2023, 23:18
Замість Волочкової поруч з дівчинкою буде її мачуха і дружина її батька.
Волочкова дзвонила в ліцей і погрожувала всім
Волочкова дзвонила в ліцей і погрожувала всім / Колаж Главред, Фото Експрес газета

П'яненька російська королева шпагатів Анастасія Волочкова потрапила в скандал, але на цей раз не з келихом і шпагатом, а в розбірки, що стосуються її дочки.

Так, за інформацією пропагандистського видання Комсомольська правда, конфлікт трапився через те, що учням елітного ліцею, де навчалася дочка Волочкової, видали обмежену кількість квитків на випускний - по три квитки на руки.

І замість знаменитої мами, дочка Волочкової Аріадна вирішила запросити свого тата і його дружину, свою мачуху - телеведучу Олену Ніколаєву. Однак балерина не стала миритися з такою ситуацією і заявила, що в такому випадку, випускному не бувати.

Вона подзвонила в ліцей і видала "правду" про те, хто вона і як з нею потрібно обходитися. "Моя золота, я мама Аріадни Волочкової. Вона носить моє прізвище. Я вам кажу, як повинні бути розподілені квитки, - я, Анастасія Волочкова, Ігор Вдовін, Тамара Вдовіна - бабуся. Три квитки!.. Ви мені кажете, що у неї два-три місця, що туди приїде тато Аріші, його родина. А я? Я ж мама!"

У школі ж Волочковій запропонували написати заяву, яку розгляне спеціальна комісія. Волочкова сильно розлютилася і обурилася такою ситуацією: "Я на сходинках можу посидіти! Якщо ви мені пропонуєте постояти в черзі, я це зроблю. Я скромна людина. Але ви просто вдумайтеся! Ви не можете дати мені один квиток. Мені гроші платять, щоб я приходила на заходи! Ви забуваєте, що я - Анастасія Волочкова".

Пізніше балерина стала погрожувати ліцею "ганьбою і розголосом". "Ви спробували мене принизити, але принизили ви себе. Ви розкрили всю правду, що відбувається у вашій богадільні. Я буду однозначно. Якщо я включу зараз Волочкову, мало не здасться. Ганьба буде всім. І пахану її, і вам, і всім, хто причетний до цієї змови", - додала вона.

На відео - чому Волочкова звинувачує свою маму в невдачах в особистому житті:

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Волочкова знайшла собі кавалера замість одруженого Джигурди. Новий "кращий друг" Прохор Шаляпін віддає перевагу жінкам старшого віку.

Раніше Анастасія Волочкова викликала у глядачів гомеричний регіт під час модного показу - за безглузді рухи балерини на подіумі її прозвали "пораненим коником".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти