"Разом ми з Мішею чи ні": переможниця Холостяка заінтригувала оголошенням

25 травня 2021, 14:19
Анна Богдан висловилася з приводу суперечок в мережі - разом вона з Холостяком, або вони розійшлися.
Анна Богдан
Анна Богдан / instagram.com/hannastorozhuk/

Колишня дружина глави ОП Анрея Богдана розповіла про реакцію на шоу Холостяк у Мережі, і заінтригувала заявою про те, як склалися їхні стосунки.

Переможниця Холостяка мало не заплутала шанувальників Істрією про проект у своєму Instagram, і запропонувала влаштувати голосування. Її цікавить думка більшості - Михайло залишився з Ганною Богдан, чи ні?.

"Нас з Мішею звів збіг обставин. Завдяки наполегливості своєї сестри, я заповнила анкету на проект. Завдяки нашому спілкуванню в Скайпі - він зрозумів, що щось в мені його чіпляє. Завдяки тому, що я не боюся висловлювати свою думку і показувати справжні емоції - він побачив мене справжню... У кожного з нас є свої мінуси і свої плюси. Немає людей ідеальних. Тому ми і вибираємо тих, з мінусами яких, ми згодні миритися і можливо, навіть дружити " - заінтригувала вона.

відео дня

Дівчина вирішила спровокувати нові чутки про їхні стосунки з Михайлом неоднозначними натяками.

"Ви багато ставите питань з приводу того, разом ми з Мішею чи ні...Так склалося, що більшість пар які зустрілися на проекті, в реальному, часом рутинного життя - розходилися. І це нормально) адже кожен день ми пізнаємо людину в різних життєвих ситуаціях... Впевнена, що кожному з вас це знайоме", - пояснила вона.читайте такожЮля Зайка звернулася до Михайла після драматичного фіналу Холостяка

Анна Богдан
Анна Богдан / instagram.com/hannastorozhuk/

При цьому Ганна Богдан попросила написати в коментарях до посту свою думку - залишилася вона з Мішею, чи ні після проекту.

У фіналі Холостяка Михайло Заливако обрав Анну Богдан, заявивши, що його стосунки з Юлею - не кохання.

Нагадаємо, що незважаючи на те, що в ефір вийшов фінал проекту Холостяк 2021, насправді головний випуск попереду - 28 травня вийде шоу Як вийти заміж, в якому учасниці і Михайло розкажуть про життя після проекту. Тоді ж стане відомо, залишився Михайло з колишньою Андрія Богдана, чи ні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти