Влад Яма показав, що лікарі зробили з пошкодженою рукою

17 листопада 2020, 11:15
Суддя шоу Танці з зірками танцюрист і хореограф Влад Яма показав, як зараз виглядає його травмована рука.
Влад Яма
Влад Яма / прес-служба

Український танцюрист суддя пошкодив руку під час танцю з суддею в 12 випуску шоу 1+1 Танці з зірками. Влад Яма встав в пару з Юлією Саніною і Дмитром Жуком, а після танцю бігом понісся в лікарню з рукою.

Влад пояснив в Instagram, що все почалося з хрускоту в кисті під час складної підтримки, в якій Діма Жук передавав Саніну Ямі вже ближче до фіналу танцю. Після цього Влад ледве дочекався завершення виставлення оцінок, щоб поїхати в лікарню.

"Ось тут, на 10-й секунді, зловив Юлю і почув хрускіт в кисті. Далі сильний біль. Якось дотанцював. На коментарях журі почало похитувати, останній вже не чув, але за відчуттями він тривав хвилин 12... У сторіз розповім побільше, лівою рукою незручно писати. Юлія Саніна і Дмитро Жук, спасибі величезне за ці 22 години! Ви-круті! До зустрічі через тиждень!..",- пише він.

відео дня

Крім того вранці 17 листопада влад показав, що його руку помістили в спеціальну туторну пов'язку - звичайна практика для всіх спеціалізованих або не державних клінік, які замінили гіпс більш ефективними пристосуваннями.

"Термінатор живий", - пише він.

Влад Яма показав травмовану руку
Влад Яма показав травмовану руку / Instagram
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти