Від пацанки до панянки 2021 1 випуск 01-03-2021 - хто покинув проект

1 березня 2021, 21:33
Перший випуск 5 сезону Від пацанки до панянки пройшов 1 березня. В результаті всього одного простого завдання, всі учасниці розчарували викладачів.
Від пацанки до панянки 5 сезон-хто пішов у 1 випуску
Від пацанки до панянки 5 сезон-хто пішов у 1 випуску / Новий канал

Новий сезон Від пацанки до панянки 2021 вийшов на Новому каналі 1 березня. У 5 сезоні пацанок ретельно підбирали, і перший випуск, перше знайомство пройшли досить важко, як і для пацанок, так і для викладачів.

Перший день в реаліті Від пацанки до панянки 2021 виявився багатим на події для представниць покоління Z. Дівчата знайомилися і притиралися – хто за чаркою, а хто і кулаками. А ще пацанки проходили свої перші випробування на шляху до Школи леді.

"Кожні 20 років змінюється покоління. Покоління Z - двигуни сучасності. Це творці. Але наші дівчата виявилися руйнівницями. Тому ми пішли на експеримент, – пояснює перший заступник директора Школи леді Катерина Виноградова. - Перед тим, як учасниці потрапили до Школи леді, вони повинні були пройти перевірку на сумісність з іншими поколіннями".читайте такожВід пацанки до панянки 5 сезон 1 випуск 01-03-2021: знайомство з учасницями

відео дня

Однак пацанки з тріском її провалили. Спочатку вони в п'яному угарі увірвалися в чужий гараж з представниками покоління Y. Але це тільки квіточки. Ягідки були при знайомстві з поколінням Х в бібліотеці. Пацанки так з'ясовували стосунки між собою, що рознесли читальний зал і мало не повбивали одна одну.

"Вони настільки жахливо поводилися в перший день, що ми перебували в суцільному шоці, – зізнається директор Школи леді Тетяна Мокріді. - Складалося враження, що вони не усвідомлювали, куди потрапили. Щоб їх розум протверезів, щоб вони стали відповідальними, мотивованими і зрозуміли, що проект – це серйозно, дівчата отримали завдання – вибрати людину, яка покине реаліті, не потрапивши в Школу леді. Їх рішення нас шокувало".

Від пацанки до панянки 2021
Від пацанки до панянки 2021 / Новий канал

Викладачі дали можливість пацанкам самим вибирати, кому покинути шоу. Дехто з дівчат захотіли самі піти, але за новими правилами учасниць тепер не виганяють - їм дають піти, коли вони самі будуть готові.

Однак, творці шоу Від пацанки до панянки зробили так, що результати вибору дівчат будуть відомі тільки в другому випуску 8 березня. У першому випуску Від пацанки до панянки 2021 не вигнали нікого.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти