Що стало з учасницями Від пацанки до панянки-2020

29 травня 2020, 20:32оновлено 29 травня 2020, 21:03
700
Новий сезон Від пацанки до панянки-2020 на ТБ підійшов до кінця, і життя багатьох учасниць кардинально змінилася. Що сталося з учасницями 4 сезону - читайте в матеріалі.
Від пацанки до панянки 2020 смотреть онлайн
Від пацанки до панянки-2020 дивитися онлайн / Новий канал

З початку шоу Від пацанки до панянки-2020 Новий канал продемонстрував, що учасниці були справжніми дикунками. Кожна з дівчат прийшла на проект зі своїми проблемами - алкоголь, наркотики, неконтрольована агресія і зухвала поведінка. Деякі з них заробляли на життя незаконними способами, а хтось навіть вживав заборонені речовини. Новий канал прийняв програму разом з вчителями Школи леді, щоб допомогти пацанкам змінити своє життя.

Згадаймо учасниць шоу, крім переможниці, які кардинально змінили своє життя.

Юля #Бандитка Чигринець зайнялася благодійністю

відео дня
Від пацанки до панянки 2020 - Юлия Чигринец
Від пацанки до панянки 2020 - Юлія Чигринець / Новий канал

Агресивна до проекту дівчина в Школі леді відкрилася з абсолютно іншого боку. Виявилося, у неї неймовірно добре серце. Днями Юля провела в соцмережах свій перший марафон доброти, де зібрала гроші на потреби дітей-сиріт. читайте такожВід пацанки до панянки 4 сезон - Юлія Чигринець стала мамою

"Мені часто дорікають, що я не змінилася. Мовляв, коротко підстриглася, ходжу в спортивному, не роблю собі макіяж. Загалом, виглядаю як типова пацанка. Але я йшла на проект не за зовнішніми змінами. Мені комфортно в тому образі, в якому я зараз перебуваю. А ось душевного спокою дуже не вистачало. Після Школи леді я його знайшла і сильно змінилася", – зізнається дівчина.

Вік: 19 років

Місто: Вінниця

Прізвисько: Бандитка

Юля – дуже агресивна. Вона провокує людей на бійки. У своїй ворожості звинувачує матір.

В 7 років мати закривала Юлію в сараї, в 8 років брат садив її на ланцюг.

Відразу після народження та відмовилася від Юлі, а коли дівчинка рік прожила у прийомних батьків, передумала і забрала малу назад.

У рідній сім'ї замість любові Юля отримала знущання батьків і братів. На проекті хоче подолати агресію і навчитися довіряти людям.

Віка #Боксерка Альохіна змінила місце проживання

Від пацанки до панянки 2020 - Вика Алехина
Від пацанки до панянки 2020 - Віка Альохіна / Новий канал

До проекту у фіналістки Від пацанки до панянки були натягнуті стосунки з рідними. Під час зйомок психолог і педагоги Школи леді допомогли Їй знайти спільну мову з мамою. Ще дівчина перестала різати собі руки і зважилася на кардинальні зміни в житті. Вона залишила спорт і навчання в рідному Краматорську і переїхала в Київ. Де зараз працює на автомийці.читайте також"Пірнула під воду – і все": пацанка сильно злякалася на новому завданні

"Чи соромно мені там працювати? Мені соромно сидіти без роботи. Звичайно, я не розглядаю миття машин як основний заробіток, мої амбіції великі. Я буду розвиватися і йти до своєї фінансової мети! І хто знає, можливо, в майбутньому і свою автомийку відкрию, але це вже буде інша історія", – зізнається Віка.

Вік: 18 років

Місто: Краматорськ

Прізвисько - Боксерка

Віка – учасниця збірної України з міні-футболу. Колись вона була фаворитом тренерів, але із-за алкоголю і відсутності дисципліни втратила форму, знищила свою спортивну репутацію. Зараз вона бачить сенс життя тільки тусовках і пияцтві. Плює на думку оточуючих, відноситься до всіх зверхньо.

Дівчина вважає, що нікому не можна довіряти. Відчуває себе покинутою і самотньою. І її почуття можна зрозуміти. Віке був лише місяць, коли від неї відмовилася мати. З 7 років вона зростала в прийомній сім'ї. Ніколи не відчувала любові та підтримки від близьких.

Незважаючи на складні стосунки з прийомною матір'ю, Віка хоче виправдати її надії і змінитися. На проект Від пацанки до панянки-2020 вона прийшла, щоб знайти себе і реалізувати себе в спорті.

Влада Роговенко готується стати мамою

Від пацанки до панянки 2020 - Влада Роговенко
Від пацанки до панянки 2020 - Влада Роговенко / Новий канал

Найвідоміша учасниця Від пацанки до панянки і заодно Супер-модель по-українськи стоїть на порозі кардинально нового життя. Влада Роговенко після участі в реаліті зустріла свою любов. Дівчина щаслива у стосунках і планує зв'язати себе узами шлюбу, а ще готується стати мамою синочка в жовтні.читайте такожВлада Роговенко хоче другої дитини і планує весілля

"Я навіть подумати не могла, що цей рік стане переходом в нове життя. З Сашею познайомилися в соцмережах. Ми з різних міст, у нас немає нічого спільного. Але своїм приходом він змінив моє життя! Я відчуваю його турботу і любов, і хочу для нього бути кращою версією себе", – зізнається дівчина.

Вік: 24 роки

Місто: Дніпро

У 16 років Влада вперше пробує наркотики, 17 – починає продавати заборонені речовини. Мало хто вірив, що вона зможе вирватися з цього "порочного кола". Але їй вдалося взяти себе в руки. У 19 років Влада стала фіналісткою реаліті Нового каналу Супермодель по-українськи. Здавалося, після проекту перед нею були відкриті всі двері, але... Модельну кар'єру Влада проміняла на наркотики, тусовки і нові відносини.

Зухвала, гостра на язик, провокаційна. Влада любить привертати до себе увагу, але не завжди робить це правильно. Близькі часто дорікають її в неосвіченості і затикають рот. Тому, незважаючи на зовнішню красу, дівчина не може прийняти і полюбити себе.

Влада не знає, що таке любов. Вона не відчувала ні близьких, ні від оточуючих. Вона самотня і спустошена. На проект Від пацанки до панянки-2020 Влада прийшла, щоб навчитися правильно спілкуватися з людьми і кардинально змінити своє життя.

Віка #Синяк Кошутина пише альбом

Від пацанки до панянки 2020 - Вика Кошутина
Від пацанки до панянки 2020 - Віка Кошутина / Новий канал

Після проекту найепатажніша учасниця зав'язала з кар'єрою веб-моделі. Дівчина переїхала жити до батьків, зайнялася вокалом, а недавно випустила свою першу пісню.

"Вона вийшла трохи не для леді. Але другий трек буде зовсім іншим – ліричним і про кохання. Вийде пісня зовсім скоро. Влітку планую записати альбом і, сподіваюся, мене будуть запрошувати виступати", – посміхається дівчина.

Вік: 19 років

Місто: Одеса

Прізвисько: Синяк

Вікторія працює веб-моделлю. Вільний час приділяє тусовкам і розвагам. Віку знають майже в кожному закладі міста, адже вона – справжня королева трешу і вечірок.

Прогулятися голяка, вкрасти щось або влаштувати бійку – звичайна справа для норовливої красуні. Вона спеціально виводить людей із себе, провокує їх на негатив.читайте такожнайепатажніша учасниця Від пацанки до панянки випустила пісню

До агресії і злості Віка звикла з дитинства. Батько-тиран доводив дочку до нервових зривів і панічних атак. Втекти від самотності і жорстокості Віці допомагали наркотики. Вперше вона спробувала їх в 12 років. Через нездорову обстановку в родині дівчина двічі намагалася звести рахунки з життям. Зараз вона практично не підтримує спілкування з рідними.

Віка боїться зійти з розуму або померти від шкідливих звичок. На проект Від пацанки до панянки 2020 вона прийшла, щоб змінити манеру поведінки і стиль життя.

Катюша Большакова знайшла родину

Від пацанки до панянки 2020 - Катя Большакова
Від пацанки до панянки 2020 - Катя Большакова / Новий канал

Найбільшою перемогою після проекту дівчина вважає свої відносини з близькими. Під час зйомок реаліті вона зустрілася з братами, яких не бачила 10 років! Через пацанську поведінки Каті прийомна мати не дозволяла їй бачитися з синами, але тепер все інакше. У дівчини прекрасні відносини з дідусем і братами.

"Після проекту було страшно, тому що потрібно було змінити свої звички, розділити їх на правильні і неправильні, зрозуміти, від чого потрібно відмовитись, які згідно розірвати. Найскладнішим було розуміння, що якщо ти зробиш помилку, ніхто не зайде і не посварить тебе, тобі доведеться розбиратися самій з наслідками. Я вдячна кожному, хто зміг відкрити мене з іншого боку. Дякую, що дали мені великий ривок, і що зараз я дивлюся на своє життя по-іншому", – розповідає Катюша.

Катя #Канарейка Устинова планує жити закордоном

Від пацанки до панянки 2020 - Катя Устинова
Від пацанки до панянки 2020 - Катя Устинова / Новий канал

До проекту у дівчини були серйозні проблеми з алкоголем. Після – вона з ним зав'язала. Катя мріє отримати вищу освіту і жити за кордоном.

"У мене в Греції подружка тримає ресторанчик. Вона кликала на роботу. Про переїзд я думаю щодня. Оскільки ніколи не подорожувала, шалено хочу побачити нові місця. Хотілося б знаходитися біля моря або океану", – говорить дівчина.

Місто – Київ

Вік – 18 років

Прізвисько – Канарейка

Пацанка пережила розлучення батьків, а потім і зовсім виявилося, що вона – прийомна дитина. Як тільки тато зізнався в цьому, відносини з близькими зіпсувалися. Дівчина почала тікати з дому і випивати. Мріє змінити себе, щоб показати батькам, що вона гідна любові.

"Поки горілка ллється, серце б'ється", – любить говорити Катя. Адже її головна розвага життя – алкоголь. Вона може випити п'ять літрів пива за день!

Сабіна Шейко стала влогером

Від пацанки до панянки 2020 - Сабина Шейко
Від пацанки до панянки 2020 - Сабіна Шейко / Новий канал

Дівчина покинула проект однією з перших. Навіть за короткий час вона змінилася. До реаліті Сабіна заробляла на життя тілом, а зараз – блогерством. Вона завела відеоблог, в якому розповідає про нове життя.

"У мене в мріях – заробити гроші на квартиру і машину. Ще хотілося б зайнятися бізнесом, наприклад, відкрити невеличку кав'ярню", – ділиться Сабіна.

Місто – Лозова

Вік – 20 років

З дитинства Сабіна бачила навколо себе тільки агресію. Її вітчим бив матір, а коли дівчині виповнилося 13 років, він здав її на бої без правил. Через нього дівчина стала агресивною і самотньою пацанкою. Кілька разів вона намагалася покінчити з собою. Вважає, що Школа леді – останній шанс налагодити життя.

Яким був шлях дівчат на реаліті Від пацанки до панянки – дивіться на сайті Нового каналу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти