StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ведуча 1 + 1 Наталія Островська розповіла, як їй вдалося народити за 13 хвилин

5 січня 2024, 17:09
174
Ведуча ТСН Наталія Островська вперше розповіла про те, як швидко народила і про партнерські пологи з чоловіком.
Наталія Островська народила
Наталія Островська нещодавно народила первістка-доньку / колаж Главред, фото 1+1, Instagram

Ведуча програми ТСН та єдиного телемарафону Наталія Островська, яка в листопаді минулого року народила первістка, поділилася з глядачами в інтерв'ю сайту 1+1, як їй бути в ролі матері.

"Я щаслива, що вийшла саме зараз, тому що інформація динамічна, швидко змінюється. Легко випасти з інформаційного поля. Якби довше не виходила, то, думаю, мені було б складніше", – зізналася ведуча.

Островська поділилася, що головною підтримкою і опорою для неї залишається чоловік, який прекрасно допомагає з дочкою. А в перші дні після пологів чоловік навіть доглядав за дочкою, в той час як Наталя деякий час натурально боялася малятка.

відео дня

Чоловік Наталії, каже дівчина, також максимально підтримував її і на пологах, завдяки чому весь процес пройшов швидко і легко – за 13 хвилин:

"Народжувала з анестезією, проте чоловік просто на вищому рівні мені допоміг і сам добре тримався. Коли я вела влоги "Вагітна в ТСН", там лікар казав, що найкраща людина, яка може бути на пологах – свекруха. Якщо чоловік боїться, то не варто його змушувати. Мій, слава Богу, не боявся. Ми домовилися, що Богдан буде зі мною весь час. Для нього теж все було нове, адже це наша перша дитина. Іноді він бліднув, тому що це непростий етап. Але все одно допоміг. Я дуже вдячна. Думаю, разом ми народили швидше, ніж могло бути, якби я була одна", ‒ сказала Островська.

Нагадаємо, раніше дружина Іраклі Макацарія Ліза Чічуа відкрила завісу таємниці і показала, як зараз виглядає їхній первісток. Молода мама показала улюблене місце їхнього сина-дитячу гойдалку, в якій той любить відпочивати.

Раніше також телеведучий Тимур Мірошниченко з дружиною Інною усиновили дворічного хлопчика, якого назвали Марселем. Батьки охоче діляться подробицями з життя сім'ї, в якій з'явився такий особливий дитина.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти