StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У Росії побачили ознаки повернення Пугачової додому

24 грудня 2022, 15:05
1332
Там сподіваються, що Пугачова все ж повернеться в Росію, незважаючи на всі її висловлювання.
Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова / instagram.com/maxgalkinru

У терористичній Росії припустили, що співачка Алла Пугачова, яка відкрито засудила напад Росії на Україну, відзначатиме новорічні свята у своєму будинку під Москвою, в особняку в селищі Грязь.

Як написало видання Стархіт, сусіди Пугачової помітили рух в будинку: на територію стали заїжджати автомобілі клінінгових служб. Можливо, йдуть приготування до візиту артистки, яка, за чутками, планує зустріти на батьківщині Новий рік.

"Хоча у Пугачової високий паркан, але з вулиці видно, як люди мили вікна. Явно чекають повернення господині", - повідомляють жителі села Грязь.

відео дня

На Росії ніяк не вгамуються з приводу від'їзду Пугачової і її чоловіка гумориста Максима Галкіна, який не став мовчати з приводу російських звірств і був тут же визнаний іноагентом.

Крім того, в терористичній державі також мріють, щоб Пугачову позбавили ізраїльського паспорта, час від часу підкидаючи інформацію про те, що все було оформлено неправильно.

Тим часом, Пугачову це швидше за все мало обходить і вона продовжує жити своє життя з чистою совістю.

Нагадаємо, раніше російський гуморист Максим Галкін, який одним з перших не підтримав війну в Україні і відкрито засудив російське військове вторгнення в Україну,

Так, артист, який живе в Тель-Авіві похвалився своєю дружиною Аллою Пугачової і дочкою Лізою Галкіною. "Мої дівчатка", - підписав фото він.

Раньше Максим Галкін пояснив, чому він продовжує стежити в соцмережах за артистами, які підтримують диктатора РФ Володимира Путіна і війну проти України.

Таке питання йому задала підписниця-Українка в коментарях до повідомлення в Instagram. Відповідаючи на питання, Галкін запевнив, що не підтримує позицію цих артистів, а просто "спостерігає за глибиною їх падіння".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти