У Росії актора Ланового екстрено госпіталізували з COVID-19

5 січня 2021, 00:16оновлено 5 січня 2021, 20:16
Дружина запевнила журналістів, що артисту вже надали першу допомогу.
Василь Лановий
Василь Лановий потрапив до лікарні з коронавірусом / Фото : Експрес-газета

У Росії з ускладненнями коронавірусу екстрено госпіталізували легендарного радянського актора Василя Ланового.

У коментарі ТАСС дружина артиста, народна артистка РРФСР Ірина Купченко, констатувала, що він проведе в лікарні ще як мінімум тиждень. До слова, у неї також діагностували COVID-19.

За словами Купченко, актор відчуває себе вже набагато краще.

відео дня

"Таке відчуття, що якщо не знати, що ми хворіємо, то ніяких ознак не відчувається. Василь Семенович співає, голосом займається, гімнастику робить, просився вийти на вулицю погуляти", - поділилася подробицями.

За словами дружини Ланового, у пацієнтів з коронавірусом ускладнення проявляються раптово. Акторові після помітного поліпшення раптово знову стало гірше.

читайте такожАктор фільму Собаче серце помер від коронавірусу"Вдома залишатися небезпечно, тому ми будемо перебувати в клініці ще як мінімум тиждень", — сказала артистка.

Купченко з оптимізмом дивиться на ситуацію і переконана, що її чоловік вийде на сцену і зіграє виставу в свій день народження, 16 січня, коли йому виповниться 87 років.

Госпіталізація з коронавірусом

  • Нагадаємо, художній керівник дитячого гумористичного журналу Єралаш Борис Грачевський повідомив про поліпшення стану здоров'я після госпіталізації з коронавірусом.

  • Російський актор Сергій Жигунов і його дівчина захворіли коронавірусом, і поділилися з шанувальниками інформацією про свій стан.

  • Шоумен Сергій Свєтлаков страждає пневмонію з-за коронавіруса, його доставили в московську лікарню з серйозними ускладненнями.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти