StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Києві пройшла гранд-прем'єра новорічної комедії "Зірки за обміном" з Олею Поляковою і Дзідзьо

29 грудня 2021, 17:08оновлено 31 грудня 2021, 13:12
28 грудня в кінотеатрі Оскар (ТРЦ Gulliver) відбулася грандіозна прем'єра різдвяної сімейної комедії "Зірки за обміном".
У Києві пройшла гранд-прем'єра новорічної комедії 'Зірки за обміном' з Олею Поляковою і Дзідзьо
Михайло Хома (Дзідзьо) та Оля Полякова

28 грудня в кінотеатрі Оскар (ТРЦ Gulliver) відбулася грандіозна прем'єра різдвяної сімейної комедії "зірки з обміну". Фільм представили продюсери: Єгор Олесов і Михайло Ясинський, а зіркові виконавці головних ролей — Оля Полякова і Михайло Хома - поділилися подробицями з-за лаштунків і заспівали наживо для гостей заходу офіційний саундтрек фільму - пісню "Щасливі люди".

На прем'єру завітали відомі українські виконавці NiNO, Аліна Гросу, MELOVIN, Art Demur, TVORCHI, актори Наталія Сумська, Володимир Горянський, Дмитро Вівчарюк, Наталія Бабенко, Олексій Тритенко, Максим Девізоров, Аліна Чебан, Сергій Либа блогери і телеведучі Володимир Остапчук з дружиною, Геннадій вітер, Макс Єжов, Олег Машуковський, Міла Кузнєцова. Гостями заходу стали також кінопродюсер і директор компанії DZIDZIOFILM Діана Юраш, Долномочний Посол України у Ватикані Андрій Юраш, продюсер DZIDZIO і DZIDZIOFILM Анатолій Безух з дружиною Надією.

Офіційну частину заходу - прес-брифінг з творцями фільму-модерував Олег Волощенко, актор, виконавець ролі Давида (чоловіка полі Молякової) у фільмі. Про роботу над стрічкою розповіли продюсери Єгор Олесов і Михайло Ясинський. А Оля Полякова та Михайло Хома (DZIDZIO) здивували чуттєвим виконанням саундтреку до фільму "щасливі люди" Наживо, поділилися своїми враженнями від спільної роботи та розповіли про основні цінності та ідею сімейної комедії.

відео дня

"Хороша сімейна комедія про сімейні цінності, про ревнощі, про велике бажання бути першим, кращим і про моменти, які ми втрачаємо в гонитві за успіхом, забуваючи про просте життя, яке може зробити всіх нас щасливими" — Оля Полякова, продюсер і виконавиця головної ролі у фільмі "зірки за обміном".

У Києві пройшла гранд-прем'єра новорічної комедії 'Зірки за обміном' з Олею Поляковою і Дзідзьо

"Нарешті відбувся допрем'єрний показ сімейної комедії "Зірки за обміном", яку ми чекали 2 роки! Це щире, справжнє, а головне — українське кіно, яке має нагадати всім людям про важливі цінності, про те, що ми маємо бути щасливими людьми, що варто помічати радість у простоті! Озирніться навколо і пам'ятайте, що поруч з вами є рідні та близькі люди! Запрошуємо всіх в кінотеатри з 1 січня на перегляд "Зірки за обміном", — сказав Михайло Хома (DZIDZIO), виконавець головної ролі у фільмі "Зірки за обміном".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти