StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У будинку для літніх людей: що сталося з Альоною Апіною

23 серпня 2024, 21:21
39581
Альона Апіна побувала в будинку для літніх людей через дефіцит житла.
Олена Апіна
Альона Апіна потрапила в незручну ситуацію / колаж: Главред, фото: instagram.com/neapina/

Російська співачка Альона Апіна, яка підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, у 1991 році заселилася до будинку для літніх людей.

Як повідомляє росЗМІ NEWS.ru, артистка влаштувала скандал і так зустріла свого майбутнього чоловіка продюсера Олександра Іратова, який був одним з організаторів заходу.

відео дня

"Він був красень, розумник, з освітою, іноземні мови знав, москвич, схожий на Кевіна Костнера з "Охоронця". А вони хто? Лохушки з Саратова? Вона, звісно, закохалася відразу, різко і безповоротно", - розповів продюсер Окороков.

Хто така Альона Апіна?

Альона Апіна - радянська і російська естрадна співачка, композиторка, поетеса, радіоведуча, акторка, педагог; заслужена артистка Російської Федерації (2002).
Апіна перебуває в базі даних сайту "Миротворець" і не може в'їжджати в Україну. За її словами, це пов'язано з тим, що на концерті в Архангельську вона виступила на тлі напису "Крим наш!"

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, Олег Винник вирішив нагадати про себе і записав нове відео в Німеччині, він засвітився на балконі і подякував ЗСУ, назвавши їх "своїми людьми". Не всі користувачі соцмережі оцінили таке повернення артиста і написали йому масу негативних коментарів.

А також Лілія Подкопаєва поділилася, як кума привітала її з днем народження. Подкопаєва зробила репост публікації Марини та подякувала подрузі за допомогу та підтримку.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти