StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Померла зірка серіалу "Клон" Жандіра Мартіні

31 січня 2024, 12:22
Добра "Зорайде" кілька років тому вступила в боротьбу зі страшною недугою, яка й забрала її життя.
Померла Джандіра Мартіні
Померла Жандіра Мартіні / колаж: Главред, фото: pexels.com, скріншот із серіалу "Клон"

Зірка бразильських серіалів Жандіра Мартіні померла у віці 78 років після тривалої боротьби з важкою хворобою. Про це в соціальних мережах повідомив партнер артистки, актор і режисер Маркус Карузо.

"Жандіра Мартіні, мій найкращий друг і доказ того, що протилежності притягуються і доповнюють один одного. Разом ми писали п'єси, сценарії фільмів, серіалів і мильних опер. Людина, якій я довіряв більше за всіх на світі, мій радник, який дарував мені найгучніший сміх. Мій майстер. Знаєте відчуття, коли проходиш повз школу, в якій навчався, і бачиш, що будівлю знесено? Ось що я відчуваю з приводу твого відходу", - пише вбитий горем Карузо.

Причиною смерті Мартіні є рецидив раку легенів. Вперше їй поставили діагноз 5 років тому - пухлина була операбельною і вона лягла під ніж хірурга. Після цього в акторки настала ремісія і вона повернулася до звичного життя. Однак кілька місяців тому в артистки стався рецидив, вибратися з якого вона вже не змогла, повідомив Маркус Карузо виданню Quem.

відео дня

Жандіра Мартіні за свою кінокар'єру зіграла близько 40 ролей у різних серіалах. Її найяскравішим періодом творчості вважається співпраця з бразильською телекомпанією "Globo", під час якої вона знялася в серіалах "Георгій Побідоносець", "Дороги Індії" та "Америка".

Але світову популярність і славу Мартіні все ж здобула завдяки ролі Зорайде в серіалі "Клон" - енергійної, але набожної жінки, яка була помічницею в домі дядька головної героїні, та практично заміняла Жаді рідну матір.

Померла Джандіра Мартіні
Померла Жандіра Мартіні / instagram.com/marcos_caruso

Раніше помер актор і сатирик з "Джентльмен-шоу" Євген Хаїт. Смерть талановитого артиста стала шоком для його близьких, які й не підозрювали про його проблеми зі здоров'ям.

Також у США наклав на себе руки зірка серіалів, американський актор Алек Массер. Бездиханне тіло артиста виявила в їхньому будинку в Дель-Маре, Каліфорнія, його наречена Пейдж Пресс.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти