StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Помер один із засновників "Ласкового мая" та "Руки вверх"

25 липня 2021, 13:20
Російський артист помер після тривалої боротьби з хворобою.
Олексій Мускатін
Олексій Мускатін / instagram.com/muskatin_aleksey/

Музичний продюсер і організатор концертів Олексій Мускатін 24 липня помер на 60-му році життя.

Продюсер Андрій Разін розповів, що Мускатін помер від раку крові. Колеги намагалися йому допомогти, збирали гроші на операцію, але, на жаль, це не дало ніяких результатів.

"Льоша до останніх днів, я з ним недавно розмовляв буквально перед операцією, відчував себе добре... Я його підбадьорював, але лікарі не змогли йому допомогти", - поділився Разін.

відео дня

Він розповів, що саме завдяки Мускатину увійшов в шоубізнес, і домігся успіху з "Ласковым маем" і всіма своїми іншими проектами.

"Ми будемо завжди його пам'ятати, адже завдяки йому, була створена група Ласкавий травень. Завдяки йому, Юра Шатунов і всі артисти, які приїжджали в Москву, знаходили тепло і затишок. Льоша, ми будемо завжди тебе пам'ятати. Група "Ласковый май", Дискотека Союз і всі твої друзі - артисти сумують. Олексій був унікальним продюсером. Одним з кращих продюсерів нашої країни. Царство йому Небесне", - додав Разін.

Разін додав, що вважає Мукатіна найкращим зі своїх колег. Саме він допоміг отримати "Ласковому маю" перші свідчення на право гастрольного колективу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти