StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Помер 30-річний онук Боба Марлі

28 грудня 2022, 12:07
638
Поки про причини смерті не повідомляється. Його знайшли без свідомості у власній машині.
Помер 30-річний онук Боба Марлі
Джо Мерса / Instagram

Онук реггі-музиканта Боба Марлі помер у віці 31 року.

За словами ямайського журналіста Абки Фітц-Хенлі, Джозеф Марлі, який виступав під сценічним псевдонімом Джо Мерса, був знайдений без свідомості в машині. Вважається, що він помер у США у вівторок, але подробиці поки не повідомляються.

Представник ямайсько-американської зірки реггі підтвердив виданню Rolling Stone смерть, але не назвав причину смерті. У нього залишилися дружина і дочка.

відео дня

Джозеф був старшим онуком Стівена Марлі, восьмикратного володаря премії "Греммі" в стилі реггі. Народившись на Ямайці в 1992 році, Джозеф переїхав до Маямі зі своєю сім'єю у віці 11 років. У дитинстві він сказав, що був оточений музикою та спадщиною реггі своєї родини.

"Це було дуже чарівно бачити, як ці люди приходять додому і як відбувається весь робочий процес", — сказав він Rolling Stone в інтерв'ю 2014 року.

Джозеф, співак, автор пісень і мультиінструменталіст, випустив свою першу пісню My Girl у 2010 році, а в 2014 році випустив дебютний сольний EP Comfortable. Він став ще більш відомим у 2016 році завдяки своєму синглу Burn It Down за участю його брата Йохана, того ж року, коли він приєднався до свого батька на Revelation Party.

Нагадаємо, раніше в Росії раптово помер музикант, поет, автор і виконавець популярних хітів Олександр Шевченко.

Причиною смерті артиста став тромб, що відірвався.

Широкій публіці він відомий насамперед, як автор такого суперхіта, як "буде все, як ти захочеш". Крім того, його авторські пісні в різний час співала співачка Алсу ("Зимовий сон" і "перший сніг"), Жасмин ("стрибала через вогонь", "Ти далеко"), Ірина Аллегрова ("без провини винна я"). Також пісні Шевченка виконують Данко ("роби раз"), Тетяна Овсієнко ("дві ночі і два дні"), Микола Трубач ("сім липневих днів") та інші.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти