StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Український дизайнер розповів, як путіністка Повалій вкрала в нього сукню

30 березня 2024, 13:26
"Зірка" відзначилася своїм нахабством, бо забрала сукню, не заплативши за неї.
Путинистка Повалий украла платье
Путіністка Повалій вкрала сукню / Колаж Главред, фото скріншот, МК

Український дизайнер Андре Тан розповів, як путіністка Повалій, яка зрадила Україну і тепер живе в Росії, вкрала у нього сукню.

Про це він розповів в інтерв'ю Аліні Шаманській на YouTube.

За словами дизайнера, "зірка" відзначилася своїм нахабством, бо забрала сукню, не заплативши за неї. Повалій сказала, що сукні їй не пасують, але тим не менш, її водій забрав їх.

Хто така Таїсія Повалій?

Таїсія Повалій - радянська і російська співачка. Колишня народна артистка України (позбавлена звання 2015 року), народна артистка Інгушетії (2012). З 2012 до 2014 року - народний депутат України від "Партії регіонів". З вересня 2022 року перебуває під санкціями України, повідомляє "Вікіпедія".

"Це була давня історія. Уже минуло майже 20 років. Я колись пошив їй кілька суконь. Вона приміряла і сказала: "Це не те, це не так..." І вона не заплатила за це, але забрала, її водій забрав. Потім я її побачив у цій сукні на якійсь вечірці й підійшов і сказав: "Не тисне, все добре?" Вона нічого не відповіла, але сказала: "У мене розірвалася сукня, в якій я хотіла прийти..." І я подумав, що звісно, у твоєму гардеробі була тільки сукня від Андре Тана, яка тобі не дуже сподобалася", - розповів Андре Тан.

Нагадаємо, раніше Андре Тан назвав найголовніші тренди весни 2024 і заявив, що без цих речей не зможе обійтися жодна модниця. За його словами, глобальна тенденція весни - курс на жіночність, тому не варто боятися проявляти себе в різних іпостасях.

Раніше Повалій видала нову порцію марення. У програмі відомого путініста Бориса Кочевнікова на пропагандистському каналі "Россия 1", зрадниця Повалій повідомила, що повномасштабне вторгнення Росії в Україну, а також убивства мирних жителів України, стало для неї "порятунком".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти