Українська телеведуча працювала асенізатором і продавала сміття

6 жовтня 2020, 21:17
205
Журналістка і ведуча Ольга Манько розповіла, як продавала сміття і відкачувала відходи
Ольга Манько
Ольга Манько / Новий канал

Проект "У кого більше?", який показує Новий канал, демонструє найекстремальніші професії в східних і південно-східних країнах, і навіть в Африці. Так, журналісти потрапили на Мадагаскар на 3 дні. За цей час потрібно було знайти оплачувану роботу. Як виявилося, найприбутковіша робота на Мадагаскарі - асенізатор.

Телеведуча Ольга Манько очікувала побачити райський острів з океаном і пальмами, а замість цього опинилися серед нетрів і бідності, а найбагатші - асенізатори...

Спочатку вона відмивала золото, продавала сміття, і буквально в останній день дівчина дізналася, що на Мадагаскарі існує професія, представники якої можуть заробити собі на гідне існування.

відео дня

"Ви здивуєтеся, але це робота асенізатором, – розповідає ведуча. - За зміну вони отримують близько 45 тисяч малагасійських аріарі. Це трохи більше 300 гривень. Але для мадагаскарця це величезні гроші".

Ольга Манько
Ольга Манько / Новий канал

Робота, звичайно, далеко не найлегша. Якщо в Україні викачуванням відходів займається спеціальний автомобіль, то на Мадагаскарі це роблять вручну, так що оплата гідна.

"Найжахливіше заняття, словами не передати, - каже ведуча Нового каналу. - Але на острові це престижно. Адже тільки багатий, а, значить, платоспроможна людина може собі дозволити найняти асенізаторів. Тому вони і отримують таку хорошу зарплату".

Також ведуча "У кого більше?"показала будинок, в якому живе головний асенізатор. Будинок має кілька поверхів і побудований за типом Європейського житла. Він разюче відрізняється від тих хатин, в яких проживає більшість мадагаскарців.

У той же час самій Ользі Манько довелося ночувати в церкві, так як у неї не було грошей.

Всі випуски шоу "У кого більше?"можна дивитися на Новому каналі і на сайті Телепортал.

До цього телеведучий і журналіст Максим Узол розповів, що йому довелося рятуватися від переслідування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти