StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Важко хворіє": Кіркоров показався з зачіскою, як у смертельно хворого

7 липня 2023, 12:40оновлено 7 липня 2023, 13:30
7552
Путініст Філіп Кіркоров не втомлюється дивувати своїми спробами чи то сподобатися комусь, чи то собі самому.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров і його безглузді спроби виглядати молодше / колаж: Главред, фото: скріншот YouTube

Путініст і російський співак Філіп Кіркоров, який явно переживає якусь особисту кризу, знову змінив образ. В черговий раз, на своїй сторінці в Instagram, російська зірка з'явилася на фото з коротким їжачком, чим викликала бурю емоцій у своїх підписників.

Багато з них, втім, похвалили артиста за те, що з жіночного старого той хоч трохи став схожий на чоловіка. Інші ж розгледіли в образі Філі - людину з важким онкологічним захворюванням.

До речі, пост путініста лайкнув і колишній чоловік зрадниці Ані Лорак, який позиціонує себе патріотом України і виступає різко проти нападу Росії. Але ось похвалити Кіркорова можливості не упустив.

відео дня

Кіркоров і його нові залишки волосся
Кіркоров і його нові залишки волосся / Instagram / fkirkorov

"Так виглядають люди, які довго і важко хворіли, змарнілими, без м'язів і тифозний їжачок. Що сталося з королем естради", "Зовсім інша справа! Зі старого перетворюється в брутального чоловіка!",- пишуть фоловери.

Сам же любитель смертей українських громадян, який ніжиться не в Геленджику, а в Греції, підписав своє фото, як: "Новий я".

Нагадаємо, раніше російський співак Філіп Кіркоров, який активно підтримує диктатора Володимира Путіна і війну в Україні, раптом вирішив виїхати з "рідної" країни.

Відзначимо, Кіркоров в черговий раз потрапив у скандал. Так, під час одного зі своїх виступів, артист-путініст вліз на свого танцюриста, імітуючи непристойні рухи тіла. І це йому так просто з рук не зійшло.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти