ТОП-5 причин дивитися реаліті-шоу "У кого більше?"

29 серпня 2020, 15:37
Новий проект У кого більше? на Новому каналі виходить 31 серпня. Що покажуть в день прем'єри нового шоу, і навіщо його дивитися - читайте Главред.
У кого більше?
У кого більше? / Прес-служба

Вже 31 серпня о 19: 00 на Новому каналі стартує нове реаліті "У кого більше?". За його правилами, три пари ведучих будуть змагатися за гроші. Той, хто заробить більше, отримає не тільки звання переможця, а й приємний приз. Тому ж, хто програє, доведеться понести покарання. Однак для початку, щоб заробити хоч якісь кошти, ведучим "У кого більше?" потрібно знайти три роботи за три дні. А також організувати свої витрати на житло та харчування таким чином, щоб якомога більше заощадити.

Навіщо дивитися шоу У кого більше? на Новому - причини читайте в матеріалі.

Причина 1.

відео дня

Ведучі проекту "У кого більше?" шукатимуть роботу не де-небудь, а в екзотичних країнах Азії та Африки. Серед них – Індонезія, В'єтнам, Камбоджа, Мадагаскар, Маврикій, Танзанія, Таїланд, Непал, Індія, Шрі-Ланка і острів Занзібар. читайте такожЩо дивитися по телевізору: розклад шоу на Новому каналі на осінь 2020Але якщо ви думаєте, що ведучих чекають білосніжний пісок, смачні коктейлі і лише час від часу якась робота, то дуже помиляєтеся. Шістка журналістів покаже справжні реалії життя в цих країнах.

Причина 2.

Подивитися "У кого більше" - це шанс дізнатися про нові і незвичайні професії. Вчителі, лікарі, продавці в Азії та Африці теж є. Але люди в екзотичних країнах заробляють також тим, наприклад, що чистять перехожим вуха, дресирують кобр або шиють взуття з автомобільних шин прямо посеред вулиці.

У кого більше?
У кого більше 2020-1 випуск / прес-служба

Причина 3.

З реаліті "У кого більше?" можна більше дізнатися також про життя в країнах Азії та Африці. Як, наприклад, живуть на мегапопулярних Шрі-Ланці або Балі? Чи дійсно краса цих місць обмежується тільки територіями готелів? І чому на Мадагаскарі, острові, який у нас завжди асоціюється з лемурами, коктейлями і білим пісочком, людям доводиться не жити, а виживати?

Причина 4.

Включити "У кого більше?"- це можливість зустрітися з шісткою улюблених ведучих, знайомих глядачам Нового каналу за різними попередніми проектами, які ви вже бачили на ТВ. На екрані будуть - Ганна Олицька, Анастасія Кошман, Максим Узол, Ольга Манько, Аліна Мисечко та Валентин Чернявський. Щотижня протистояння двох з них можна буде побачити в ефірі.

Причина 5

Емоції - це п'ята, однак дуже вагома причина. Їх в реаліті буде багато. Адже не просто подорожувати, а спробувати заробити гроші в країнах, де до білошкірих ставляться з недовірою, де панує антисанітарія, де тобі самостійно потрібно піклуватися про нічліг і харчування, вкрай складно. Тому ведучі і сварилися, і плакали, і кілька разів навіть поривалися повернутися в Україну.

Нагадаємо, що всі нові випуски проекту у кого більше виходитимуть на новому щопонеділка о 19-00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти