StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Син кричав "нехай мене вб'є бомбою": Єфросиніна розповіла, чому відчуває себе поганою матір'ю

9 травня 2022, 16:47
Маша Єфросиніна видає все більше сімейних таємниць.
Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна, як і всі українці, важко переносить війну instagram.com/mashaefrosinina/

Українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка нещодавно розповіла про проблеми в шлюбі, повідала про те, як вперше відчула себе поганою матір'ю і як їй довелося вибирати між дітьми і боргом.

"Вперше в житті я відчула себе поганою матір'ю місяць тому. Я бачила, як страждають мої діти в бомбосховищах щоночі, але відмовлялася залишати Україну-мене тримав борг перед країною і людьми, яким, як я була переконана, я потрібніше. Потрібніше ніж своїм дітям, які завжди все розуміли, в усі часи розуміли - у мами є справа", - пише Єфросиніна на своїй сторінці в Instagram.

читайте такожМаша Єфросиніна розповіла про розкол в російському шоу-бізнесі: "вони, гади, всі знали"

відео дня

Вона розповідає про те, як її син не хотів спускатися в бомбосховище, кричачи, що нехай його краще вб'є бомбою.

"І я прийняла рішення, мабуть, одне з найскладніших у своєму житті: я вибрала своїх дітей, вибрала їх здоров'я і безпеку. Тільки вони і я-це все, що у мене зараз є: моє перше материнство в абсолюті. 18 років і 7 років вчаться уживатися 24/7, не маючи тепер свого простору. У мене ж нарешті не розповзаються по сковорідці сирники, я призвичаїлася прасувати під час робочих зумов, і знаю, як відіпрати чорні плями з білих шкарпеток (вийшло з п'ятого разу)", - ділиться побутовими питаннями телеведуча.

Про свою дочку ведуча каже, що та стала їй подругою і нянею для молодшого. "Вона бачила мої істерики, і вона ж змусила мене в якийсь момент почати приводити себе в порядок. Ми обидві, навіть чергуючись, не встигаємо задовольняти всі питання молодшого про Росію, війну, Путіна і коли ми повернемося додому", - розповіла вона.

За її словами, вони тепер все роблять спільно. "Я сьогодні не хочу постити ніяких наших красивих фото або навіть Селфі, тому що моє серце зараз з усіма українськими матерями, у яких життя забрала все, але залишила дітей! А мої молитви і сльози назавжди з тими матерями, які своїх дітей у цій війні поховали", - написала Єфросиніна.

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна розповіла про те, як з чоловіком знаходить спільну мову.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти