StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Дивно, що на підлозі": Волочкова без бюстгальтера показала, як її "зцілює" бородатий мужик

8 грудня 2022, 04:34
Анастасію Волочкову підняли на сміх через дивну публікацію з незнайомим чоловіком.
'Дивно, що на підлозі': Волочкова без бюстгальтера показала, як її 'зцілює' бородатий мужик
Волочкова без бюстгальтера показала, як її" зцілює " бородатий мужик / instagram.com/volochkova_art/

Російська балерина Анастасія Волочкова нарвалася на критику після публікації непристойного фото і дивної розповіді.

На своїй сторінці в Instagram вона розповіла, що від великих фізичних навантажень її спина не витримала і стався сильний спазм.

"Вже більше року я жила з відчуттям, що в грудному відділі у мене кинджал. А тиждень тому напад болю трапився настільки сильним, що важко було дихати. У мене 11-го грудня виступ. Мій Спектакль в Москві. Всі запрошення поширені. Я злякалася цього болю в спині, подумавши, що не зможу танцювати", - поділилася Волочкова, додавши, що подолати болячку їй допоміг чергова "добра людина", з якою вона познайомилася "чисто випадково".

На додаток до реклами якогось майстра вона опублікувала спільні фото, на яких позувала сидячи на підлозі. Бюстгальтер для "сеансу " вона вирішила не одягати, чим обурила шанувальників.

Волочкова
Волочкова / скріншот

"Блін так не приємно дивитися на це", "Чому б не надіти бюстгальтер, 1 фото?", "Настя, а що у вас з лівою рукою вона вся синя?", "Володимир точно добра людина? Може поки ширяв-смажив і встромив кинджал? Ви обережніше по лазнях хитайтеся", "Володимир прям з лазні в пропотілій футболці приперся", "Дивно, що на підлозі. У такому великому будинку немає масажного столу?",- писали в коментарях під постом Волочкової.

Нагадаємо, російська балерина Анастасія Волочкова показала кадри з нової фотосесії, які не сильно сподобалися її шанувальникам. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото, на якому позувала в образі ангела з чорними крилами.

Також ми писали, що Волочкова розгнівала росіян серією знімків з лазні. Як відомо, опальна балерина велика любителька "попаритися". На своїй сторінці в Instagram вона вирішила показати, як проходив один з її сеансів з новим банщиком.

Більше ганьби Волочкової:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти