StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сосєдов пояснив безглузді образи Кіркорова

9 листопада 2022, 19:48
Сосєдов прокоментував образ Кіркорова в колготках.
Сергій Сосєдов
Сергій Сосєдов / Фото: Thinkstock

Музичний критик Сергій Сосєдов, який довгий час не гребував українськими гонорарами за участь у розважальних шоу, а потім став на бік Росії, яка розв'язала криваву війну проти України, прокоментував дивні вбрання Кіркорова.

На думку Сосєдова, образ артиста повинен викликати емоції. У випадку з Кіркоровим і його останнім виходом в колготках, то безсумнівно виникає лише одна емоція - огида, повідомляє Рязань.life.

"Це частина професії. Але я не розумію, навіщо глядачі, які не люблять Кіркорова, приходять на його концерт, викладають фото і пишуть: "Позорисько". Якщо ви не шанувальники Кіркорова, навіщо ви приходите на його концерт?"- дивується Сосєдов.

відео дня

При цьому Сосєдов зазначив, що справжні шанувальники артиста зраділи його появі на сцені і отримали масу позитивних емоцій.

Нагадаємо, російського співака Філіпа Кіркорова, який підтримує війну в Україні, висміяли під час його концерту в Казахстані.

Туди він поїхав після скандалу з образою співачки Наргіз. У мережі з'явилося відео виступу. На опублікованих кадрах видно, що вбрався Кіркоров в досить помітний наряд - на сцену він вийшов в колготках.

Такий образ викликав огиду в користувачів мережі. Не обійшлося без колючих жартів у бік Кіркорова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти