StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Софія Ротару підтримала українців та показала яскраве фото

18 травня 2023, 17:10
У День вишиванки Ротару нагадала про свою любов до національного костюму.
Софія Ротару
Софія Ротару привітала українців з Днем Вишиванки / instagram.com/sofiarotaru.official

Українська співачка Софія Ротару протягом усієї кар'єри використовувала вишиванку та елементи українського національного костюму у своїй творчості для популяризації нашої культури.

Не залишилася артистка осторонь і в особливе свято для України - День української вишиванки. На своїй сторінці в Instagram, де вона публікує що-небудь вкрай рідко, Ротару привітала співвітчизників з національним торжеством.

Софія Михайлівна показала власне портретне фото в червоній сукні-вишиванці з ошатним чорно-білим орнаментом. Знімок вона підписала хештегом #деньвишиванки і двома емодзі сердець жовтого і синього кольорів.

відео дня

Варто відзначити, що це - старе фото артистки. Вперше в її соціальних мережах воно з'явилося ще в 2017 році. Останній раз свіжий знімок Софія Ротару публікувала в серпні минулого року - на свій День народження.

Співачка носить вишиванки не тільки на концерти і у свята: національний одяг є невід'ємною частиною її повсякденного вбрання. Софія Михайлівна віддає перевагу сукням з національним орнаментом.

Софія Ротару
Софія Ротару у вишиванці / instagram.com/sofiarotaru.official

Нагадаємо, раніше Софія Ротару чітко висловила свою проукраїнську позицію, і, за словами інсайдерів, приділяє значну кількість часу і сил волонтерству, яке, втім, намагається мінімально афішувати.

Через це в країні-агресорі рф на співачку почалося справжнє полювання - на неї написали донос, і зараз гепрокуратура країни-окупанта працює над конфіскацією її майна в анексованому Криму і в москві.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти