StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Скабєєва прокоментувала чутки про розлучення з Поповим

27 серпня 2022, 19:41
Скабєєва розповіла, чому її чоловіка Попова немає з нею на останніх ефірах і про те, що буде далі.
Скабеева
Скабеева / скріншот з відео

Російська пропагандистка і розпалювачка ненависті Ольга Скабєєва спростувала чутки про розлучення зі своїм чоловіком-пропагандистом Євгеном Поповим.

"Варто було тільки людині у відпустку піти! Офіційно спростовую. Не турбуйтеся, будь ласка", - відповіла журналістка на питання шанувальниці, яку цитує 5-tv.ru.

Російська прихильниця кремлівського рупора сильно занервувала через розлучення пари і заяви Скабєєвої щодо чоловічої гідності її чоловіка. Масла у вогонь підлив і Попов, який останнім часом не з'являвся в програмі. До речі, це говорить про те, що пара проводить відпустку порізно.

відео дня

РосЗМІ повідомили, що " тепер в даній ситуації поставлена крапка. Також зірка пропагандистських ефірів попросила фанатів припинити поширювати неправдиву інформацію про розставання".

Нагадаємо, раніше російські ЗМІ повідомили, що головні пропагандисти і розпалювачі ненависті до українського народу Євген Попов і Ольга Скабеева збираються розлучається.

За інформацією ворожих новинних ресурсів, причиною розлучення стала путіністка Тіна Канделакі, з якою нібито загуляв чоловік Попов. Повідомляється, що саме Скабєєва подала на розлучення через "зраду чоловіка".

Крім того, Скабєєву збираються викинути не тільки з сімейного життя, а й з ефіру. Так, Олег Лиходєєв, глава ВГТК, восени 2019 року привселюдно заявив про зміни в програмі "60 хвилин". Передбачалася, що місце ведучої Ольги Скабєєвої займе Тіна Канделакі. Є думка, що інформація про затвердження її кандидатури надійшла з Кремля.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти