StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишня подруга Софії Ротару розповіла про шкідливі звички співачки: "Агресія була, так"

14 лютого 2022, 11:45оновлено 14 лютого 2022, 12:38
Алкоголь і нестриманість артистки зіпсували Ользі Коняхіній чимало вечорів.
Колишня подруга Софії Ротару розповіла про шкідливі звички співачки: 'Агресія була, так'
Ольга Коняхіна розповіла, що Ротару ставала агресивною по відношенню до близьких, коли вип'є / instagram.com/sofiarotaru.official

Колишня концертний директор Софії Ротару Ольга Коняхіна, яка відсиділа три роки за розтрату її коштів, дала на російському телебаченні відверте інтерв'ю, що викриває шкідливі звички і поганий характер артистки.

Так Коняхіна заявила, що спроби Руслана Євдокименка, єдиного сина Ротару, підтримати її світлий образ пай-дівчинки заявами, мовляв мама важче келиха вина ніколи нічого в руках не тримала, смішні і неправдиві - Софія Михайлівна може "прийняти на груди" і не гребує міцних напоїв.

"І коньяк, і віскі, і горілка — все пилося. Все пилося, так, абсолютно. І причому так, що навіть я не витримувала конкуренції",- згадує хрещена мати шоу-бізнесу.

відео дня

Правда, випивала співачка виключно у вузькому колі сім'ї і наближених - під градусом Ротару ставала занадто відвертою і агресивною, тому на публіці вона від алкогольних напоїв відмовляється.

Особливо діставалося тим, хто як Коняхіна, виконував роль супутників і подруг Ротару: "При ній весь час хтось був, я маю на увазі або помічниця по дому, або її костюмери. У неї є подруга-костюмер, і вона її теж, до речі, дуже часто принижує. Вона всіх, хто близько до неї, може принизити дуже легко, прямо як нічого робити".

Нагадаємо, Ольга Коняхіна раніше виконувала роль концертного директора Софії Ротару. Була засуджена за шахрайство в особливо великому розмірі - брала передоплату за концерти артистки (близько половини від усього гонорару), але гроші привласнювала собі. Отримала покарання у вигляді позбавлення волі на 6 років, але відсиділа тільки три.

читайте такожСин Ротару показав шикарний котедж матері

Раніше Леся Нікітюк поділилася фото з відпочинку в Пхукеті, на якому позувала у вкрай відвертому бікіні, що ледь приховує груди ведучої.

Співачка Вікторія Смеюха, колишня учасниця дуету НеАнгели, похвалилася бездоганним тілом і розкрила сріблястий халатик, надітий на практично голе тіло.

Інші цікаві новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти