StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Шоумен Цекало накинувся на дівчину в США

26 квітня 2023, 14:13
7767
Олександр Цекало повівся повністю неадекватно, грубо і по-хамськи.
Цекало
Олександр Цекало потрапив у скандал / Фото : kp.ru

Російський шоумен українського походження Олександр Цекало, який з початку військового нападу Росії на Україну, малодушно мовчить, потрапив у неприємний скандал.

Зокрема, як повідомляє телеграм-канал "Не Малахов вершки", Цекало напав на дівчину в одному з супермаркетів США, в якому отоварювався разом зі своєю молодою дружиною Дариною Ервін.

"Олександр Цекало напав на дівчину. Шоумен отоварювався в Лос-Анджелесі, коли до нього і його дружини підійшла прихильниця з проханням зробити селфі. І якщо нинішня обраниця артиста Дарина Ервін мило посміхнулася у відповідь, то Цекало раптово рознервувався і обматюкав шанувальницю його талантів. Добре, що не побив. На фото подружжя ніяк не оберуть кетчуп до столу", - повідомляє пропагандистське медіа.

відео дня

Цекало з дружиною вибирає соус
Цекало з дружиною вибирає соус / НеМалахов

Що викликало агресію артиста - поки незрозуміло. Можливо, виною всьому вікові зміни, які очевидно проявляються особливо в компанії молодої дружини.

Нагадаємо, раніше нехарактерне фото Олександра Цекало потрапило в мережу. На фото - він позує з сигаретою, а також поруч з полотном. Примітна деталь - Цекало знаходиться в костюмі Адама, демонструючи не сильно атлетичну статуру.

Раніше також молода дружина Цекало опублікувала знімок свого УЗД, де показала, кого вони "чекають" з немолодим артистом.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти