"Загроза здоров'ю": Ревізор перевірив гімназію Володимира Зеленського

3 серпня 2020, 13:50
Юлія Панкова з командою Ревізора відвідала гімназію в Кривому Розі, де навчався президент Володимир Зеленський.
Ревізор 2020
Ревізор 2020 - що було в 3 випуску / Новий канал

Новий 11 сезон Ревізор 2020 виходить в 19-00 на Новому Каналі. Юлія Панкова ревізувала столову гімназії в Кривому Розі, в якій колись навчався Володимир Зеленський. За багато років все змінилося, але найбільше Панкову жахнули бруд і таргани в їдальні.

За 2019 рік у 38% шкіл і дитячих садів були знайдені порушення в організації харчування. Це понад 600 отруєнь. Тому ведуча проекту Ревізор на Новому каналі Юлія Панкова вирішила перевірити їдальню гімназії в Кривому Розі.

Меню здалося привабливим для дівчини, але її шокували "гості" кухні, яких там бути не повинно, і катастрофічно брудні руки співробітниці столової.

відео дня

"Парові котлети, картопля пюре, запашні булочки і вітамінний компот - саме такі страви найчастіше пропонують в шкільних їдальнях. Ми перевірили, в яких умовах готують їжу в закладі, де вчився Володимир Зеленський", - каже ведуча.

Ревізор 2020
Ревізор 11 сезон 3 випуск 03-08-2020 / Новий канал

На кухні їдальні Юлю зустрів непроханий гість - тарган.

читайте такожРевізор розкопав "брудну білизну" люкс-готелю з номерами за тисячі гривень

"Не дивлячись на наявність комах в приміщенні було чисто. Кухарі дотримувалися норм зберігання продуктів і товарного сусідства в холодильниках. Крупи в коморі стояли на піддонах", - говорить дівчина.

Але на роздачі страв кухар була з довгими нігтями і брудними руками.

"Дівчина контактувала" голими "руками з готовою їжею. Мій люмінометр - прилад, який визначає ступінь забруднення, показав більш ста одиниць на долонях працівниці. Норма - до 30 одиниць. На жаль, це може стати загрозою здоров'ю учнів", - розповідає Юля.

Юлія Панкова детально розповіла, у чому порушення в їдальні криворізької гімназії, і в чому загроза здоров'ю всіх, хто в ній харчується, навіть незважаючи на правильно зберігання продуктів на кухні.

Всі нові випуски проекту Ревізор виходять в 19-00 по понеділках на Новому каналі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти