StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ревіла від несправедливості: Лорак поскаржилася пропагандистам на Україну

25 вересня 2023, 13:03
Ані Лорак продовжує мовчати про напад Росії на Україну, при цьому не розуміє, за що її ненавидять українці.
Ані Лорак
Ані Лорак дивується, чому ж на неї обрушилося стільки хейту / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak

Співачка Ані Лорак, яка сидить в РФ і за криваві рублі розважає одурманену пропагандою публіку Росії, поскаржилася пропагандистам на українців.

Так, в ефірі пропагандистського каналу НТВ, запроданка практично в сльозах поскаржилася на" непростий період", який їй організували українці.

"Ревіла від відчаю і несправедливості. Мені було дуже складно, тому що я теж людина, а перш за все жінка, і мене сильно ранить, коли це необгрунтовано. Мені допомагає сім'я, моя дочка, мама і підтримка глядачів. Зовсім недавно у мене на концерті був аншлаг, і люди все одно телефонують і просять мене виступити в різних містах – це мене і тримає", – каже Лорак, яка нібито не розуміє, за що її ненавидять українці.

відео дня

Раніше Ані Лорак налякала мережу сильно натягнутим обличчям - співачка відчайдушно молодиться, і в гонитві з красою вона незмінно програє. Результати пластики і філерів не завжди на обличчі Лорак можна приховати навіть ретушшю.

Раніше в російських телеграм-каналах з'явилася інформація про те, що дрон, що впав в Євпаторії, нібито був профінансований Ані Лорак, яка мовчить про те, що Росія напала на мирну Україну і планомірно знищує її.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти