StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Розкрито подробиці заповіту Мадонни - хто отримає гроші

12 липня 2023, 14:52
679
Гостра бактеріальна інфекція, яку важко переносить Мадонна, змусила співачку задуматися про вічне.
Мадонна
Мадонна після хвороби склала заповіт / колаж: Главред, фото: instagram.com/madonna

Американська співачка Мадонна після серйозної хвороби, яка поклала її в реанімацію, вирішила на час відійти від образу вічного підлітка, який вона неухильно підтримувала останні роки.

Після того як лікарі переконалися, що життю 64-річної співачки нічого не загрожує, вони дозволили перейти їй на домашнє лікування. Зараз Мадж відклала підготовку до світового турне і займається здоров'ям.

Втім, його стан не на жарт налякав не лише шанувальників Мадонни, а й саму співачку. За словами джерела The Sun, хвороба змусила її задуматися про те, що вона не вічна, та ретельно приступити до вирішення питання заповіту.

відео дня

Так інсайдери стверджують, що статок артистки, який оцінюється в 850 млн. доларів, та права на її музичні й інші проєкти Мадонна в рівних частках розділила між 6 своїми дітьми - біологічними Лурдес Чікконе-Леон і Рокко Річі, а також прийомними Девідом, Мерсі Джеймс і близнючками Естер і Стеллою. На даний момент лише біологічні діти Мадж - повнолітні. Хто стане опікунами чотирьох інших у разі смерті співачки поки не відомо.

До слова, у своєму заповіті Мадонна також згадує і про Гая Осіра, свого менеджера, якого, за чутками, також чекає кругленька сума грошей в подяку за багаторічну службу.

Нагадаємо, раніше популярна у всьому світі співачка Мадонна відклала своє майбутнє світове турне після того, як королева поп-музики захворіла і була змушена провести кілька днів в реанімації.

Раніше також співачка назвала головні правила свого будинку, в якому виростила всіх своїх дітей.

Інші новини про Мадонну:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти