StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Пампушка" з "Бріджертонів" здивувала відвертою фотосесією для глянцю

9 квітня 2024, 15:40
Актриса, яка зіграла Пенелопе Фезерінгтон стане головною героїнею нового сезону серіалу.
Актриса знялася в незвичному для себе образі
Акторка знялася в незвичному для себе образі / Колаж Главред, фото Instagram/nicolacoughlan

Актриса, яка зіграла роль письменниці в серіалі "Бріджертони" Нікола Кофлан знялася для травневого випуску журналу Harper's Bazaar.

За інформацією The Daily Mail, 37-річна акторка продемонструвала на знімках своє невимушене почуття стилю, свою фігуру у вигляді пісочного годинника в приголомшливій атласній рожевій сукні з глибоким вирізом.

Шикарні фото актриси можна подивитися тут

відео дня

Як відомо, третій сезон "Бріджертонів" вийде наступного місяця, і буде присвячений персонажу Ніколи - Пенелопі Фезерінгтон та її роману з Коліном Бріджертоном.

Серіал Бріджертони

"Бріджертони" (англ. Bridgerton) - американський стрімінговий історико-драматичний серіал, створений Крісом Ван Дьюсеном і продюсований Шондою Раймс. За даними Вікіпедії, серіал заснований на серії романів Джулії Квінн, дія яких розгортається під час сезонів лондонського вищого суспільства епохи Регентства, коли дебютанток сезону представляють при дворі. Це перший серіал Шонди Раймс, написаний для Netflix.

Сама актриса зізналася, що вона "боїться пильної уваги", коли вперше вступає в роль головної акторки, але хоче довести, що "іноді дивак у кутку може опинитися в центрі уваги".

Нікола відверто зізналася: "Так, я в жаху від пильної уваги, думок, кількості поглядів на мене; але, зрештою, це те, що змушує мене вийти з тіні, хоча й лякає мене. Це те, чим я так пишаюся, людьми, з якими я працювала, і цими прекрасними шоу, які ми зробили".

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, раніше актриса Анна Кошмал показала відео, на якому з'явилася в кадрі з рудим волоссям. Нова зачіска була їй дуже до лиця, і лише додала її образу нову витончену грань.

Раніше також дочка легендарного футболіста і зірки київського "Динамо" Олега Кузнєцова, актриса Катерина Кузнєцова, яка після початку повномасштабної війни розірвала всі зв'язки з країною-агресором РФ, показала свого коханого Макса.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти