StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Путініст" Добронравов відповів, чи повернеться в "Свати"

12 жовтня 2022, 00:47
Артист давно відомий своєю проросійською позицією і підтримкою війни.
Федір Добронравов
Федір Добронравов / instagram.com/dobronravov.fedor

Популярний російський актор Федір Добронравов, який багато років знімався в Україні і був зіркою українського серіалу "Свати" так і не відповів на питання про те, чи збирається він повернуться в телесеріал.

Як заявив актор, він, як і інші, молиться про це, повідомляють російські ЗМІ.

Добронравов виступив під час благодійного творчого вечора випускників Воронезького театрального інституту. Після урочистої частини артист поспілкувався з журналістами, де і заявив про те, що він молиться не про закінчення нападу Росії на Україну, а про повернення прибуткового проекту на телеекрани.

відео дня

Нагадаємо, раніше зірка українського серіалу" Свати", актриса Олеся Железняк привітала президента терористичної держави Росії, що розв'язала війну в Україні, з днем народження.

Актриса подякувала диктатору за те, що може "виховувати хлопчиків, як хлопчиків, а дівчинку, як дівчинку". Відповідним відео поділився на своїй сторінці в Instagram журналіст Дмитро Гордон.

"Я щаслива, я горда привітати вас з днем народження. Будьте щасливі. Спасибі вам за почуття Батьківщини. Спасибі вам за те, що я своїх хлопчиків можу виховувати, як хлопчиків, а дівчинку, як дівчинку. Я вас дуже люблю, я захоплююся вами. Я захоплююся тим, як ви тримаєте удар, вашому спокою. Я щаслива, що у нашої країни такий президент", - говорить актриса, яка кілька років знімалася в Україні.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти